ToniAdams Posted March 15 Posted March 15 17 minutes ago, Ras said: Zapravo ne - njen je trud izazito simpatičan! Ako si ciljna grupa a ja jebiga nisam, al ok, svakom svoje
askeladden Posted March 15 Posted March 15 29 minutes ago, ToniAdams said: Ako si ciljna grupa a ja jebiga nisam, al ok, svakom svoje Eve nesto i za istancaniji ukus. 1
ToniAdams Posted March 15 Posted March 15 Ma nije moj ukus istančan, daleko od toga, samo ne volim te koketiranja ukoliko ne uspeju, a uglavnom ne uspeju, da naprave nešto što ima novi smisao, videti kešovu kompilaciju kao pozitivan primer.
askeladden Posted March 15 Posted March 15 10 minutes ago, ToniAdams said: Ma nije moj ukus istančan, daleko od toga, samo ne volim te koketiranja ukoliko ne uspeju, a uglavnom ne uspeju, da naprave nešto što ima novi smisao, videti kešovu kompilaciju kao pozitivan primer. Kako me nagrdio kolega Inace veteran BG scene New Wava,ono cuchao sa Kojom ispred SKC,svirao klavijature , kad sam mu pustio Mercy Seat od Casha.
ToniAdams Posted March 15 Posted March 15 Pa to je pesma umirućeg čoveka, u kešovom slučaju starog i bolesnog, u kejvovom mladog i osuđenog da ode pre vremena, obe mi imaju smisla 4
kipo Posted April 17 Posted April 17 (edited) https://dai.ly/xl6f1d Ne moze link sa dailymotion izgleda. Na yt ih valjda skinuli zbog autenticnosti, posle brat bratu 10 god bivstvovanja Edited April 17 by kipo
Recommended Posts