ToniAdams Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 šokin blu najbitniji bend za koji ljudi ne znaju 1
Indy Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 znamo za Venus... a ovde ju je pocepao Tom (da prostite) 1
Ras Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 On 19. 8. 2023. at 20:35, Moonwalker said: Sveze… Pol i Ringo prisutni Ne posebo zanimljivo, čak i sladunjavo. Jedan od prvih komentara na video je od PMcC. Inače je Rockstar, nadolazeći album sačinjen od impresivnog niza klasičnih pop/rok pesama koje Doli interpretira u saradnji sa originalnim izvođačima. Recimo da za razliku od Let it Be, Magic Man zvuči rokerski oštro i da mi se dopada uprkos animozitetu prema originalnim izvođačima (Heart).
Moonwalker Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 (edited) 20 minutes ago, Ras said: Ne posebo zanimljivo, čak i sladunjavo Meni se svidja, cak mi nije ni sladunjavo obzirom da je njoj drugi zanr maticni. Mada ja imam soft spot za nju odavno (jos od Celicnih magnolija) iako njena estetika nije moja salja caja, velika je carica u ovo vreme. Edited August 21, 2023 by Moonwalker
Miljenko Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Gabriela mi se dopala na prvo slusanje (mada se mora reci i da je bend dobar). Relativno nov klip (pune 2 godine). 1
Recommended Posts