Indy Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Ostaje nam za uspomenu i dugo pamćenje kako je pop kultura nekad bila relaksirana u vezi ovih stvari, a sad smo eto zapatili terfove...
autsajder Posted May 7, 2023 Posted May 7, 2023 Vrtim danima ove klince uz posao i opštu tegobu. Zabagovao sam i ovo nije prevod, nije prepjev, ne znam šta je, ali evo ga, a mislim da sutra treba otići do grada zbog one jadne djece i ostalih ubijenih u dva dana (i 30 godina) bezumlja, u inat bubašvabama i bijesnim psima koji će ionako da nas pljuju sa TV-a. Crna sjeno, što me pratiš Crna zemljo, što me grabiš Moje riječi, slike, snovi Tvoji nokti, prsti zlobni. Stazom mojom zašto vrijebaš Pticu malu tuđu strijeljaš Trneš svjetlo, mrak na oči Slijepim putem da se kroči. Crna zemljo, zašto ćutiš Svoju prošlost ipak slutiš. Crna zemljo, bijesni poj Vatra moja, a prah tvoj. Sad sam tvoja gorka voda Sad sam tvoja ledna gora Šapat, jeka, huk i grom Ovim stihom gradim dom. Ja sam tvoje prvo zrno Ja sam tvoje vitko drvo Moja krošnja tvojoj duši Zaklon novi da zašušti.
TheWind Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 Ne znam da li je neko okacio najbolji cover svih vremena:
kipo Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 9 hours ago, Indy said: Ovo + ceo ovaj album (koji se sastoji samo od covera) Meni najdraza verzija
Indy Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 21 minutes ago, kipo said: Meni najdraza verzija Naravno... ovu ispod sam davno kačio i dalje mi oduzima dah: 1
Recommended Posts