centrifuga Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 pardon na trolu da li se ovde ikada diskutovalo o stvarima koje ne 'trpe' nikakve covere? Ne loši i neuspeli coveri (toga imamo na pretek) već jednostavno pesme koje autentičnošću, originalnošću, produkcijom i/ili nekom ubačenom inovacijom se opiru svakoj smislenoj obradi? Meni je jedna takva nedodirljiva Sparksova 'This Town Ain't Big Enough for Both of Us'. Čak ni genijalna Siouxise nije uspela ništa od nje da izvuče. (možda i neke od Cocteau Twinsa - kad imamo tako definisan i prepoznatljiv i njen glas i zvuk gitare)
prima Posted March 21, 2022 Posted March 21, 2022 (edited) kles civilizacija Edited March 21, 2022 by prima 1 1
Filozof manijak Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 Jesi gledao njihov live nastup kad se Sofia....hmm, odradila zlatni tuš fanu na bini?
igoraki Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 History of the Folk Song 'Scarborough Fair Ja sam otkrio ovu verziju u Barkšijevom filmu Heavy Traffic 1
Lena Posted March 23, 2022 Posted March 23, 2022 2 hours ago, Filozof manijak said: Jesi gledao njihov live nastup kad se Sofia....hmm, odradila zlatni tuš fanu na bini? Nisam to gledala, manijače
Filozof manijak Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 Don't shoot the messenger Pre nekih godinu i po YT algoritam mi je izbacio obrade Brass Against orkestra sa Sofijom kao vokalom, momentalno sam se zaljubio. I gledam i slušam tako njihove uratke, kad najednom izlete ova vest: Skandal na nastupu Spoiler Sofia Urista, i prezime joj je vrrrrlo indikativno
Lena Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 Mesindžer je bezbedan, ne treba da brine Nisam imala pojma o ovim egzibicijama. I za njih znam tek od pre nekoliko meseci kad je drugar počeo da ih kači po fejsu, pa sam se zalepila za obrade RATM. Može biti da su i njemu iskakale te vesti
Filozof manijak Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 Sve ovo na stranu, odlični su. Imaju obrade i drugih grupa, i menjaju vokal. 1
Recommended Posts