I*m with the pilots Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Kad smo vec kod domacih stvari, poslednje sta slusah u kolima je NATO 3
roksi Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 @Indy i ostali bouvijevci:) u slucaju da niste vec videli, BBE tribute album: modern love meni je onako, okej (mada mi zvuci bolje na drugo slusanje). enivej, nekoliko favorita: + the hics – the man who sold the world khruangbin – right 1 1 2
אַף אֶחָד Posted May 29, 2021 Posted May 29, 2021 (edited) oldie but goodie Edited May 29, 2021 by chandra 2
Indy Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 2 hours ago, chandra said: oldie but goodie Nije bas toliko old, ja kacio na prethodnoj strani (Uvek moze ponovo, ako je dobro, a jeste... Za razliku od onog mog Iggyja iznad ).
Indy Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Vidim neko cover-ovao kraljicu Minu, pa otvorim da im se smejem - gde ce se ono cudo od pevacice "La Tigre" cover-ovati... jedino da Maria Callas ozivi... Kad tamo, sasvim pristojno su odradili ovaj fanki dzez, mozda bi bas legao @roksi... Kaze jedan u komentarima da pevacica Melissa falsira, e pa taj ima bolje uvo od mene. Samo nema raspon i akrobatski sopran originala, ali to ionako nema niko. Nezahvalno je coverovati Minu. 2
Indy Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Ima i ovaj, jednako dobar (a neki od muzicara kao da su isti, ili su svi ti italijani isti lol) 1
Recommended Posts