Buck Naked Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nema na čemu! Ja sam to saznao tako što mi je "Alabama Song" jedina pesma Dorsa koju mogu da poslušam bez mučnine u dvanaestopalačnom crevu, i onda sam pomislio da iza toga mora da stoji neki zajeb i bio sam u pravu jer poznajem sebe - dotična nije njihova pesma!
luba Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 oprosteno ti je preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_< batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla i
Sludge Factory Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_<Ma pusti Bakonju, penetrirao mu onaj masazer prostate do mozga! <_<
batticuore Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla ihvala lubo, al ne vidim sta je tacno u pitanju...? :) ja Bucku necu tako lako oprostiti blacenje dorsa.
Indy Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nešto zanimljivo i umilno.Roy Harper - Another DayKate Bush & Peter Gabriel(Embedding disabled - međutim, vredi otići do YouTubeta za ovo).This Mortal Coil
Buck Naked Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 (edited) Carevi.A Michael Monroe je kao vokal gostovao na još jednoj obradi:Izvornik:Ceo "The Spaghetti Incident?" bi zapravo trebalo ovamo, meni je to jedan kvalitetan uradak. Edited August 21, 2009 by Buck Naked
batticuore Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ja ih gledala na Zigetu pre dve godine, imala sam onaj glupavi kez bukvalno tokom cele svirke. Naj, naj preporuka za Hanoi Rocks-e da se odgledaju uzivo!!!
Aleksija Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 samo nekoliko od nekoliko stotina i naravno postar dzon wub
Strucnjak Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 (edited) vsdeset nula za breederse! Edited August 22, 2009 by Strucnjak
Recommended Posts