Jump to content

Featured Replies

Nema na čemu! Ja sam to saznao tako što mi je "Alabama Song" jedina pesma Dorsa koju mogu da poslušam bez mučnine u dvanaestopalačnom crevu, i onda sam pomislio da iza toga mora da stoji neki zajeb i bio sam u pravu jer poznajem sebe - dotična nije njihova pesma!

• Author

oprosteno ti je :wub: preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_< batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla 41F1T41688L._SL500_AA240_.jpgiseptember-songs-music-kurt-weill-various-artists-cd-cover-art.jpg

preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_<
Ma pusti Bakonju, penetrirao mu onaj masazer prostate do mozga! <_<
  • Author
oprosteno ti je wub.gif
:heart:
batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla 41F1T41688L._SL500_AA240_.jpgiseptember-songs-music-kurt-weill-various-artists-cd-cover-art.jpg
hvala lubo, al ne vidim sta je tacno u pitanju...? :) ja Bucku necu tako lako oprostiti blacenje dorsa. :wicked:

Nešto zanimljivo i umilno.Roy Harper - Another DayKate Bush & Peter Gabriel(Embedding disabled - međutim, vredi otići do YouTubeta za ovo).This Mortal Coil

Carevi.A Michael Monroe je kao vokal gostovao na još jednoj obradi:Izvornik:Ceo "The Spaghetti Incident?" bi zapravo trebalo ovamo, meni je to jedan kvalitetan uradak.

Edited by Buck Naked

ja ih gledala na Zigetu pre dve godine, imala sam onaj glupavi kez bukvalno tokom cele svirke. Naj, naj preporuka za Hanoi Rocks-e da se odgledaju uzivo!!! :wub:

samo nekoliko od nekoliko stotina i naravno postar dzon wub

u susret koncertu... -_- zeka edit.

vsdeset nula za breederse!

Edited by Strucnjak

vs