Jump to content
IGNORED

Covers

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Nema na čemu! Ja sam to saznao tako što mi je "Alabama Song" jedina pesma Dorsa koju mogu da poslušam bez mučnine u dvanaestopalačnom crevu, i onda sam pomislio da iza toga mora da stoji neki zajeb i bio sam u pravu jer poznajem sebe - dotična nije njihova pesma!

Posted

oprosteno ti je :wub: preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_< batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla 41F1T41688L._SL500_AA240_.jpgiseptember-songs-music-kurt-weill-various-artists-cd-cover-art.jpg

Posted
preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_<
Ma pusti Bakonju, penetrirao mu onaj masazer prostate do mozga! <_<
Posted
batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla 41F1T41688L._SL500_AA240_.jpgiseptember-songs-music-kurt-weill-various-artists-cd-cover-art.jpg
hvala lubo, al ne vidim sta je tacno u pitanju...? :) ja Bucku necu tako lako oprostiti blacenje dorsa. :wicked:
Posted (edited)

Carevi.A Michael Monroe je kao vokal gostovao na još jednoj obradi:Izvornik:Ceo "The Spaghetti Incident?" bi zapravo trebalo ovamo, meni je to jedan kvalitetan uradak.

Edited by Buck Naked
Posted

ja ih gledala na Zigetu pre dve godine, imala sam onaj glupavi kez bukvalno tokom cele svirke. Naj, naj preporuka za Hanoi Rocks-e da se odgledaju uzivo!!! :wub:

Posted

samo nekoliko od nekoliko stotina i naravno postar dzon wub

Posted

u susret koncertu... -_- zeka edit.

Posted (edited)

vsdeset nula za breederse!

Edited by Strucnjak