August 19, 200915 yr Nema na čemu! Ja sam to saznao tako što mi je "Alabama Song" jedina pesma Dorsa koju mogu da poslušam bez mučnine u dvanaestopalačnom crevu, i onda sam pomislio da iza toga mora da stoji neki zajeb i bio sam u pravu jer poznajem sebe - dotična nije njihova pesma!
August 19, 200915 yr oprosteno ti je preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_< batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla i
August 19, 200915 yr preskocicu ovo svetogrdje dorsa <_<Ma pusti Bakonju, penetrirao mu onaj masazer prostate do mozga! <_<
August 19, 200915 yr batticoure, da jos bolje spoznas drugu stranu kurta weilla ihvala lubo, al ne vidim sta je tacno u pitanju...? :) ja Bucku necu tako lako oprostiti blacenje dorsa.
August 20, 200915 yr Nešto zanimljivo i umilno.Roy Harper - Another DayKate Bush & Peter Gabriel(Embedding disabled - međutim, vredi otići do YouTubeta za ovo).This Mortal Coil
August 21, 200915 yr Carevi.A Michael Monroe je kao vokal gostovao na još jednoj obradi:Izvornik:Ceo "The Spaghetti Incident?" bi zapravo trebalo ovamo, meni je to jedan kvalitetan uradak. Edited August 21, 200915 yr by Buck Naked
August 21, 200915 yr ja ih gledala na Zigetu pre dve godine, imala sam onaj glupavi kez bukvalno tokom cele svirke. Naj, naj preporuka za Hanoi Rocks-e da se odgledaju uzivo!!!