Indy Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Live & learn, što ono kažu... Ceo život ovo slušam, i tek sam sad saznao da je Stevieva pesma originalno napisana specijalno za Jeff Becka (pa kad su ukapirali da će biti ogroman hit, kao što je i bila, onda su je ipak dali Stevieu da je prvi objavi u svojoj interpretaciji.) Realno i ova verzija kida, kao naravno i Stevicina.
Frank Pembleton Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Live & learn, što ono kažu... Ceo život ovo slušam, i tek sam sad saznao da je Stevieva pesma originalno napisana specijalno za Jeff Becka (pa kad su ukapirali da će biti ogroman hit, kao što je i bila, onda su je ipak dali Stevieu da je prvi objavi u svojoj interpretaciji.) Realno i ova verzija kida, kao naravno i Stevicina. Ja sam dugo mislio da je Steva dobio tu pesmu, a ne obrnuto...Ne verujem da sam kačio, al ako jesam praštajte... meni ovo zabavno...... Shiit has hit the fan...
ordi Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 ovo je fino, svaka čast na izboru pesme i hrabrosti
autsajder Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 21 hours ago, I*m with the pilots said: Meni ovo lose Meni baš simpatično, ali ćutim pošto ne znam ko je mlada dama niti da li je ovo inače njen manir. Zvuči mi da je ovladala nelakom pjesmom, a i aranžman je odličan. Neće proći neprokomentarisano i da je pre-zgod-na.
I*m with the pilots Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 1 hour ago, autsajder said: Meni baš simpatično, ali ćutim pošto ne znam ko je mlada dama niti da li je ovo inače njen manir. Zvuči mi da je ovladala nelakom pjesmom, a i aranžman je odličan. Neće proći neprokomentarisano i da je pre-zgod-na. Nemam pojma ko je mlada dama, samo mi je verzija jako bleda :/ a pocetak je bio donekle obećavajuć
Recommended Posts