Jump to content

Featured Replies

Edited by Sludge Factory

obrada killing moona je najbolja pavementova pesma :(

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">son :wub: ozenicu je kad porastem.

Edited by fancy claps

eo bombonice jos malo, vec sam kacila ovo, al ne ovde, s tim da dodajem druge verzije pesme. Cat power me osvojila bas ovom pesmom, divno peva...ah :wub:prvo izvodjenje (pesma je iz '67). crnac peva, tesko da ne valja... ;) pa ovo (iz filma koji nisam gledala....). odlicno i ovo!

Edited by batticuore

Bravo, battice! Zbog originala, naravno.Carr je inače bio lud (bolovao mu mozak od nečeg), a da nije, vele da bi oduvao i Otisa i Vilsona. I, nemoj da se šališ, odgledaj The Commitments.

Edited by Buck Naked

Hvala Bak. :) pogledacu i film, kad stignem.

Eh, ja da se držim maksime "kad stignem", nikad ništa ne bi gledao.

cut break

Za mene, drug Manson radi majstorske covers.(dobro, ova poslednja je govno, ali ostale - svaka čast; Alabama Song by Manson sam već turio ranije)

Edited by Buck Naked

a ovo kao da je antony obradio beyoncecrazy love

ovo je mozebiti vec bilo, ali nije zgoreg ponoviti. naprotiv, zboljeg je:a zasto ne i rufusova verzija [mada mi se buckleyeva vishe svidja]:

cucemo mi 2.septembra jos bolju:)

vi mozda hocete, ja necu :)ne obozavam inace cohena, ali ovo je perfektna pjesma.

original:

@Buck, nisam znala da je Kurt Weill, znacajna figura u svijetu medjuratnog nemackog muzickog neoklasicizma (ekspresionizma), autor cuvene Alabame. :wub: Hvala na podeljenom znanju.