August 16, 200915 yr obrada killing moona je najbolja pavementova pesma :( name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">son ozenicu je kad porastem. Edited August 16, 200915 yr by fancy claps
August 16, 200915 yr eo bombonice jos malo, vec sam kacila ovo, al ne ovde, s tim da dodajem druge verzije pesme. Cat power me osvojila bas ovom pesmom, divno peva...ah prvo izvodjenje (pesma je iz '67). crnac peva, tesko da ne valja... ;) pa ovo (iz filma koji nisam gledala....). odlicno i ovo! Edited August 16, 200915 yr by batticuore
August 16, 200915 yr Bravo, battice! Zbog originala, naravno.Carr je inače bio lud (bolovao mu mozak od nečeg), a da nije, vele da bi oduvao i Otisa i Vilsona. I, nemoj da se šališ, odgledaj The Commitments. Edited August 16, 200915 yr by Buck Naked
August 19, 200915 yr Za mene, drug Manson radi majstorske covers.(dobro, ova poslednja je govno, ali ostale - svaka čast; Alabama Song by Manson sam već turio ranije) Edited August 19, 200915 yr by Buck Naked
August 19, 200915 yr ovo je mozebiti vec bilo, ali nije zgoreg ponoviti. naprotiv, zboljeg je:a zasto ne i rufusova verzija [mada mi se buckleyeva vishe svidja]:
August 19, 200915 yr vi mozda hocete, ja necu :)ne obozavam inace cohena, ali ovo je perfektna pjesma.
August 19, 200915 yr @Buck, nisam znala da je Kurt Weill, znacajna figura u svijetu medjuratnog nemackog muzickog neoklasicizma (ekspresionizma), autor cuvene Alabame. Hvala na podeljenom znanju.