Indy Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Ovaj moj komšija koji ima svoju muzičku školu ovde radi fino ove piano kavere, kontam da to nije nešto revolucionarno i neće zapaliti svet, ali (ako se sme reći) - prija. Posebno sam parcijalan na Radiohead kavere iz nekog razloga, a ima ih - ceo album! Toliko se oduševim na momente da mi dođe da se prošetam do tamo da uzmem neki čas (čisto družbe radi, ne da ću ja ikad nešto naučiti, nema tu boga.)
MortimerBrewster Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 bilo ovo da je car od dejvida haselhofa izbacio album sa obrada? ima i heroes od bouvija na njemačkom
maheem Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 (edited) Mislim da ovaj komad vinila košta nešto preko...edit: 280€ Edited December 27, 2019 by maheem
Indy Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 E taj cover još nisam čuo. Inače jako često je DeVaughn-ov original pripisan Curtis Mayfieldu... Inače ima ovaj Winston Curtis cover na LP-u Harmony, Melody & Style, kompilacija (za normalnu cenu.) Verovatno misliš na originalni singl? Ima taj 12" na eBay-u nešto malo jeftinije, oko 200 AUD/140 EU (cijena - prava sitnica!) (Btw. ekstra video, da ne kažem massive).
Indy Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 OMG, otkad sam čuo Thoma Yorkea kako peva Neil Younga sad hoću da on prepeva ceo klasični N.Y. opus... (Doduše i tekst ove pesme je 1/1 Radiohead.)
Indy Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 1- Uzmi jednu od najdivnijih classic rock himni 2- Napravi od nje weird disco 3- Profit!
autsajder Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Delta ponovo izdominirao Jedan od kanala na kojima se lako izgluvari do sitnih sati. Talentovani misteriozo je superprecizan, ali konstantno u gruvu, fileri i minijature su mu hipnotični plus je fenomenano ozvučeno. Dominiraju teži sadržaji, ali kad se probere - ima vrhunskih odstupanja. It's No Good What Else Is There? Smack My Bitch Up Tainted Love Seasons In The Abyss
Recommended Posts