Calavera Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Što kaže narod na b92 - U vremenu kada se za nekog Marsijala daje 80,000,00€ dozvoli™
Weenie Pooh Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Vrhunac je zadnjih par sekundi i slobodnjak za Chelsea, i umesto da gurnu loptu u 16m i probaju da pobede oni je salju na aut liniju da prodje vreme Pa mislim koliko je to jadno. Baš to, hoće ljudi da se zna da su oni osvojili titulu, nije bitno za koga. Leicester svaka čast. Na leto rasprodaja?
Muwan Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 totenhem nije smeo da dozvoli da im od ove tekme zavisi titula, normalno da ce celzi gristi od pocetka do kraja kad im je ovo prvi put ove sezone da su iole relevantni. Mogao je da bude i 21. put, naivan je svako ko je očekivao da će Čelsi večeras izaći na teren bilo kako drugačije osim maksimalno nabrijano da se ovima olakša u to malo teoretskih šansi koje su imali. U par navrata kada su pokazivali neke znake inicijative na terenu, čitav stadion je ustajao da ih ponese i traži od njih da izjednače. Tako bi bilo i da su treći na tabeli i da ove nedelje igraju polufinale CL. To nije i nikada neće biti 'game as usual'.
ducca Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 pati Za cim? Jebe mi se i za Totenhem i za Lester. Samo mi je jadno kad neko igra bez muda 35 utakmica u sezoni da bi onda 36. igrali kao da im zivot zavisi od nje, iz ociglednog razloga. Prosto mi je to jadno.
Pokojni Ruxin Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 dozvoli™ Ne biram ja ko će narodu biti prva asocijacija za uzaludno trošenje planine novaca...
Dr Arslanagić Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Sledeća sezona će tek biti ludilo u najavi :) +1 Newcastle, Burnley i Wednesday se bore za titulu, MMW!
radnik Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Ko bi ovo rekao na pocetku sezone ... Lester i Ranijeri svaka cast Definitivno najvece iznenadjenje po pitanju titule od kad pratim fudbal.
189- Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 Za cim? Jebe mi se i za Totenhem i za Lester. Samo mi je jadno kad neko igra bez muda 35 utakmica u sezoni da bi onda 36. igrali kao da im zivot zavisi od nje, iz ociglednog razloga. Prosto mi je to jadno. pa jebemmu mater valjda ne ocekujes da puste najveceg rivala da se proseta utakmicom. rekoh vec prosli put, tottenham nije pobedio na bridgu od '91. ili bi tebi bilo bolje da su se sada sklonili kao sto bi to uradili u poslednjem kolu? sjajna logika.
Weenie Pooh Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Ibrahimović u Lesteru sledeće sezone. Ceniš da bi mogao da izbaci Okazakija?
Recommended Posts