adasevic Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Dobro da je svirao kraj. Sledeci start bi bio lom noge. Svaka cast lesteru i ranijeriju.
ducca Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Vrhunac je zadnjih par sekundi i slobodnjak za Chelsea, i umesto da gurnu loptu u 16m i probaju da pobede oni je salju na aut liniju da prodje vreme Pa mislim koliko je to jadno.
189- Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 forum kao i uvek presmesan. bravo za plavce i jedne i druge. uini koji ni posle pola godine ne moze zaboraviti mourinha. a igraci tottehnama govna.
Muwan Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 To je taj divni Totenhem. Trebali su da popasu pet crvenih za ovih 10 minuta što sam gledao. Ogavni su. Sreća da je Čelsi kasno izjednačio, još 10 minuta ovoga i mrtvih bi bilo. Lester Ranieri
Mercuzzio Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 E da... Čestitke Lesteru na tituli. Apsolutno zasluženo. Ovo je odlično za engleski fudbal
levi Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Vrhunac je zadnjih par sekundi i slobodnjak za Chelsea, i umesto da gurnu loptu u 16m i probaju da pobede oni je salju na aut liniju da prodje vreme Pa mislim koliko je to jadno. Nimalo, što?
ducca Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 (edited) ^Pa ono jeste, bod kuci protiv jaceg protivnika je puna kuca. Fuj. Na stranu sto bi se da odlucuje za 2 nedelje sklanjali Lesteru, za svaki slucaj. Edited May 2, 2016 by ducca
Muwan Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Vrhunac je zadnjih par sekundi i slobodnjak za Chelsea, i umesto da gurnu loptu u 16m i probaju da pobede oni je salju na aut liniju da prodje vreme Pa mislim koliko je to jadno. Tačno su uradili ono što je bilo prigodno uraditi ovim pomahnitalim mesarima, malo i zasluženo poniženje za kraj.
yolo Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 braco i sestre, ne trosimo ruzne reci, fokusirajmo se na najvaznije
Recommended Posts