Pokojni Ruxin Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 (edited) Čestitke sekto, a hvala i meni što sam prizvao marsijala i prijateljski mu ukazao da bi mogo ćešće zabijati Edited April 23, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Herera je po performansu upravo prikazanom, kadar za neku latinsku ligu... Pogano šta je uradio... Vidi se koliko se razumes u fudbal. To je bio professional foul kojim je zaustavio kontru i zasluzeno dobio zuti karton. Ono sto je pogano je Barklijeva reakcija i zelja da ga udari nogom, a posle toga se i "obracuna" sa njim. Sve u svemu odlicna tekma.
radisa Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Misliš ono kad je herera uhvatio barklija za nogu i onda se samoudario, da iscenira to što si ti video? Nije problem u povlačenju za majcu, no ovo drugo, da se razumemo...
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 @ radisa Imaces priliku da vidis usporen snimak. Erera mozda jeste odreagovao preterano, ali u svakom slucaju bilo je kontakta.
radisa Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ma vidi se na snimku kako ga hvata rukom za nogu, i privlači je na svoju butinu... Pogledaj još jednom...
renne Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Након оноликих промашаја, било је само питање тренутка. Честитке секташима hvala
Giggsy Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Jeste bilo malo srece, ali lepo je Herrera gurnuo onu loptu Martialu u trenutku
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 @ Cane Everton je zasluzio bar produzetke obzirom na promasaje. Meni i dalje nejasno gde su oni rasuli toliko bodova da ne budu konkurentni za Evropu. Ova zavrsnica je podsetila na SAFov UTD, na veru, pre svega u sebe i zelju i glad za pobedom. Samo da najurimo ovu izlapotinu, sve polako doci na svoje.
Cane Vukic Prebranac Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Нисмо побиједили шест ЕПЛ утакмица у низу. А било је глупих киксева и раније: Свонси, Норич, оних 3:4 са Стоуком ... Нисам паметан шта овој екипи недостаје.
Weenie Pooh Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Da bi postigla šta? Everton je 20 godina u toj also-ran kategoriji klubova, ne znam šta očekuješ da postignu? Borbu za titulu teško, nemaju oni neograničene resurse jedng Lestera #novakovic
Muwan Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Everton sada ima kvalitetniji roster u poredjenju sa periodom kada ih je vodio Moyes, pa bi na papiru trebalo da se bore za Top5.
Cane Vukic Prebranac Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Не видим у чему је проблем да Евертон претендује на европска такмичења.
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Da bi postigla šta? Everton je 20 godina u toj also-ran kategoriji klubova, ne znam šta očekuješ da postignu? Borbu za titulu teško, nemaju oni neograničene resurse jedng Lestera #novakovic Da bi se kvalifikovala za LE.
Malvo Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ko je ono pratio Marsijala na 40 metara u strahu da se ovaj po prijemu lopte ne okrene i zabije golazo, Stouns ili Dzagielka? Interesantno da su njih dvojica kandidati za odlazak na EP, verovatno cak i Stouns ide sigurno, a odbrana Evertona goli djoka ove sezone. Transfer zajeb sezone je sto ga nisu uvalili Celziju za 50 miliona necega dok su imali priliku.
Recommended Posts