Aleksandar88 Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 I dalje mi ne ide u glavu produženje ugovora sa ovom rupom.
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Samo da primetim da iheanacho ima 3 ligaška gola manje od 1 marsijala edit - a inače klinjo je startovao jedno 2 puta Valjda ga treba porediti sa Rasfordom
Pokojni Ruxin Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Valjda ga treba porediti sa Rasfordom Ne razumem, hteo sam da budem pošten pa sam ga poredio sa vašim najjačim™ navalnim igračem. Raša ima gol manje u dosta više startova, a runi čitava 2 više :(
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Ne razumem, hteo sam da budem pošten pa sam ga poredio sa vašim najjačim™ navalnim igračem. Raša ima gol manje u dosta više startova, a runi čitava 2 više :( Skola se poredi sa Skolom, vrlo prosto Daj Koutinja bre da presudi ovim svrakama. #fantasyfootball
gone fishing Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 fat spanish waiter, nerfovao kloparine jurišnike na poluvremenu ^_^
Muwan Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Mitrara je šatro razumeo i upamtio sve ove Rafine detaljne instrukcije :D
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 United: De Gea, Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial, Rashford Opet jebeni Roho Jos se najavljuje kao slavljenik, 50ti mec
Weenie Pooh Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Daj Koutinja bre da presudi ovim svrakama. #fantasyfootball Što ne uzmeš Boga Fudbala za fantasy, vidiš kako je izdominirao danas izigravajući Allena? Još komentator razumno najavljuje da će valjda igrati u zadnjoj liniji, ali ne, čim je ušao pravac desetka pa razigravaj
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 (edited) Što ne uzmeš Boga Fudbala za fantasy, vidiš kako je izdominirao danas izigravajući Allena? Još komentator razumno najavljuje da će valjda igrati u zadnjoj liniji, ali ne, čim je ušao pravac desetka pa razigravaj Lucasa ne moze da spase ni blistava igra i asistencija u vasem derbiju, ni setnja po pozicijama cime ga Klop cedi kao sundjer. Uvek ces imati koju protiv njega edit: Gojko je toliko pijan da "zbog odbljeska sunca" nije video kako se zavrsio Marsialov ringispil :D Lukaku promasio 1na1 Edited April 23, 2016 by John Coltrane
John Coltrane Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Fela Kuti :) Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts