April 23, 20168 yr Samo da primetim da iheanacho ima 3 ligaška gola manje od 1 marsijala edit - a inače klinjo je startovao jedno 2 puta Valjda ga treba porediti sa Rasfordom
April 23, 20168 yr Valjda ga treba porediti sa Rasfordom Ne razumem, hteo sam da budem pošten pa sam ga poredio sa vašim najjačim™ navalnim igračem. Raša ima gol manje u dosta više startova, a runi čitava 2 više :(
April 23, 20168 yr Ne razumem, hteo sam da budem pošten pa sam ga poredio sa vašim najjačim™ navalnim igračem. Raša ima gol manje u dosta više startova, a runi čitava 2 više :( Skola se poredi sa Skolom, vrlo prosto Daj Koutinja bre da presudi ovim svrakama. #fantasyfootball
April 23, 20168 yr United: De Gea, Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial, Rashford Opet jebeni Roho Jos se najavljuje kao slavljenik, 50ti mec
April 23, 20168 yr Daj Koutinja bre da presudi ovim svrakama. #fantasyfootball Što ne uzmeš Boga Fudbala za fantasy, vidiš kako je izdominirao danas izigravajući Allena? Još komentator razumno najavljuje da će valjda igrati u zadnjoj liniji, ali ne, čim je ušao pravac desetka pa razigravaj
April 23, 20168 yr Što ne uzmeš Boga Fudbala za fantasy, vidiš kako je izdominirao danas izigravajući Allena? Još komentator razumno najavljuje da će valjda igrati u zadnjoj liniji, ali ne, čim je ušao pravac desetka pa razigravaj Lucasa ne moze da spase ni blistava igra i asistencija u vasem derbiju, ni setnja po pozicijama cime ga Klop cedi kao sundjer. Uvek ces imati koju protiv njega edit: Gojko je toliko pijan da "zbog odbljeska sunca" nije video kako se zavrsio Marsialov ringispil :D Lukaku promasio 1na1 Edited April 23, 20168 yr by John Coltrane