Jean-Luc Picard Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Liverpul navodno zainteresovan da nam pokupi Kresvela. Info sa nekih Čekićarskih fan portala.
ArleKino Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Alexis odlican u zadnje vrijeme, od Swansea je namjestio ili dao gol na svakoj utakmici. Iwobi bi mogao biti bas, bas dobar u godinama koje slijede. Zanimljiva kombinacija Ramsey-Elneny u sredini. Mislim da tu ima 25 kilometara trcanja po utakmici. 4 boda iznad Uniteda, 2 boda iznad Cityja, 5 iza Tottenhama. Iduce kolo kod Big Fat Sama.
Muwan Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Sad videh ovaj pokušaj ubistva. Origi će možda i odigrati još neku utakmicu u tekućoj sezoni, ali Funes Mori neće sigurno. Jesu li mu odrapili 4-5 utakmica?
copkillah Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Jesu li mu odrapili 4-5 utakmica? Nadam se da dobija barem 3+3 zbog onoga što je bio ponosan što ga je povredio.
ArleKino Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Jesu li mu odrapili 4-5 utakmica? Cisto sumnjam da ce dobiti vise od 3 osim ako nije imao jos koji crveni ove sezone. Taylor je za Eduarda dobio tri utakmice.
ArleKino Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Slijepci poceli gledati, ima nade i za slijePPPce. http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=888777
ljakse Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Istraživačko novinarstvo jbt, ovo je potres ko wikileaks. Kad ide epizoda o pokradenom Arsenalu? Hoće li hapsiti uredništvo?
Muwan Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Meni je i dalje potpuna nevera da navijači timova koji troše stotine miliona u svakom prelaznom roku na igrače koji nisu sposobni da istrče jednu kontru iz 2-3 poteza kao što to rade 20x jeftiniji Vodopivec i Vardy, imaju bilo šta da zamere Lesteru.
copkillah Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Meni je i dalje potpuna nevera da navijači timova koji troše stotine miliona u svakom prelaznom roku na igrače koji nisu sposobni da istrče jednu kontru iz 2-3 poteza kao što to rade 20x jeftiniji Vodopivec i Vardy, imaju bilo šta da zamere Lesteru. Odakle ti to da je Lester sirotinja?
copkillah Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 (edited) +1 50+ miliona funti budzet... Njihov budžet je za ovu godinu oko 130 miliona. Više od Sevilje ili Napolija. Edited April 22, 2016 by copkillah
MiddleClass Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 100 miliona funti. Masala! Jos jedan konjic sto bi rekao Murinjo.
ArleKino Posted April 22, 2016 Posted April 22, 2016 Meni je i dalje potpuna nevera da navijači timova koji troše stotine miliona u svakom prelaznom roku na igrače koji nisu sposobni da istrče jednu kontru iz 2-3 poteza kao što to rade 20x jeftiniji Vodopivec i Vardy, imaju bilo šta da zamere Lesteru. Arsenal trosi stotine miliona u svakom prelaznom roku? Valjda smo manje od Leicestera potrosili od ljeta. Nama mozes zamjeriti samo netrosenje. United i City su druga prica. Jebiga, da pratim EPL od Sportskog pregleda do Sportskog pregleda k'o ovaj saljivac sto se ubacio izmedju nasih postova, mozda bih i ja mislio da je Leicester nekakav SOUR koji je Okazakija kupio iz kase uzajamne pomoci i da su price o navlacenju smijesne. Ovako mi je ovo saljenje glupo.
Recommended Posts