April 22, 20169 yr Liverpul navodno zainteresovan da nam pokupi Kresvela. Info sa nekih Čekićarskih fan portala.
April 22, 20169 yr Alexis odlican u zadnje vrijeme, od Swansea je namjestio ili dao gol na svakoj utakmici. Iwobi bi mogao biti bas, bas dobar u godinama koje slijede. Zanimljiva kombinacija Ramsey-Elneny u sredini. Mislim da tu ima 25 kilometara trcanja po utakmici. 4 boda iznad Uniteda, 2 boda iznad Cityja, 5 iza Tottenhama. Iduce kolo kod Big Fat Sama.
April 22, 20169 yr Sad videh ovaj pokušaj ubistva. Origi će možda i odigrati još neku utakmicu u tekućoj sezoni, ali Funes Mori neće sigurno. Jesu li mu odrapili 4-5 utakmica?
April 22, 20169 yr Jesu li mu odrapili 4-5 utakmica? Nadam se da dobija barem 3+3 zbog onoga što je bio ponosan što ga je povredio.
April 22, 20169 yr Jesu li mu odrapili 4-5 utakmica? Cisto sumnjam da ce dobiti vise od 3 osim ako nije imao jos koji crveni ove sezone. Taylor je za Eduarda dobio tri utakmice.
April 22, 20169 yr Slijepci poceli gledati, ima nade i za slijePPPce. http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=888777
April 22, 20169 yr Istraživačko novinarstvo jbt, ovo je potres ko wikileaks. Kad ide epizoda o pokradenom Arsenalu? Hoće li hapsiti uredništvo?
April 22, 20169 yr Meni je i dalje potpuna nevera da navijači timova koji troše stotine miliona u svakom prelaznom roku na igrače koji nisu sposobni da istrče jednu kontru iz 2-3 poteza kao što to rade 20x jeftiniji Vodopivec i Vardy, imaju bilo šta da zamere Lesteru.
April 22, 20169 yr Meni je i dalje potpuna nevera da navijači timova koji troše stotine miliona u svakom prelaznom roku na igrače koji nisu sposobni da istrče jednu kontru iz 2-3 poteza kao što to rade 20x jeftiniji Vodopivec i Vardy, imaju bilo šta da zamere Lesteru. Odakle ti to da je Lester sirotinja?
April 22, 20169 yr +1 50+ miliona funti budzet... Njihov budžet je za ovu godinu oko 130 miliona. Više od Sevilje ili Napolija. Edited April 22, 20169 yr by copkillah
April 22, 20169 yr Meni je i dalje potpuna nevera da navijači timova koji troše stotine miliona u svakom prelaznom roku na igrače koji nisu sposobni da istrče jednu kontru iz 2-3 poteza kao što to rade 20x jeftiniji Vodopivec i Vardy, imaju bilo šta da zamere Lesteru. Arsenal trosi stotine miliona u svakom prelaznom roku? Valjda smo manje od Leicestera potrosili od ljeta. Nama mozes zamjeriti samo netrosenje. United i City su druga prica. Jebiga, da pratim EPL od Sportskog pregleda do Sportskog pregleda k'o ovaj saljivac sto se ubacio izmedju nasih postova, mozda bih i ja mislio da je Leicester nekakav SOUR koji je Okazakija kupio iz kase uzajamne pomoci i da su price o navlacenju smijesne. Ovako mi je ovo saljenje glupo.