April 20, 20169 yr gonjko se ne bi slozio sa vamaGojko prati tikete i nije baš u potpunosti fokusiran na tekmu, ispravio se posle da je ipak zasluženo.. Nadajmo se da će mesar popiti dugu suspenziju..
April 20, 20169 yr Gojko prati tikete i nije baš u potpunosti fokusiran na tekmu, ispravio se posle da je ipak zasluženo.. Nadajmo se da će mesar popiti dugu suspenziju.. I još maše grbom, ponosan šta je uradio. Idemo, trpaj stoku Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
April 20, 20169 yr I još maše grbom, ponosan šta je uradio. Idemo, trpaj stoku Sent from my MI 4LTE using Tapatalk Ko Everton u subotu na Marakani.. Iznabadaće ga glavom neko kad ga vidi u pabu Ovaj, koliko je Čelzi hteo da kešira za drvo zvano Stones?
April 20, 20169 yr Ko Everton u subotu na Marakani.. Iznabadaće ga glavom neko kad ga vidi u pabu Ovaj, koliko je Čelzi hteo da kešira za drvo zvano Stones? https://vine.co/v/iFm5UXZJFKP
April 20, 20169 yr Meni žao, realno. Mislim nije mi žao Martineza sa kojim se ceo Anfield sprda, ko ga jebe kad predaje utakmicu u 55. minutu... ali žao mi tih mučenika koji još moraju da trčkaraju za njega dok ne dobije otkaz.