Mercuzzio Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Fina pobeda. Stoke se lepo ponudio za egzibicionu utakmicu. I dalje ne verujem da Leicester može da prospe 5 bodova prednosti + ubedjen sam da će i Tottenham negde zapeti do kraja Ja prezadovoljan da se završi iznad Arsenala
copkillah Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Lester uzima, taj isti Vardi je neko vreme bio malo van forme pa su opet dobijali. Suviše su jaki kao kolektiv da to sada ispuste, mada nije isključeno da bude napeto u finišu.
189- Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Osvaja Totenhem,u sjajnoj su formi,Lester sad bez Vardija,plus je pritisak sve veci,cisto sumnjam da ce izdrzati,imaju i uzasan raspored do kraja to je to. da zatvorimo temu.
DR. KUMALO Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 totnemu je jedina koska gostovanje na bridžu, sem toga čekaju vba i soton i u zadnjem kolu idu verovatno ispalom njukaslu. lejčester ne zna šta im je grđe. kod kuće opušteni svonzi i everton, gostovanja crvenom mančesteru i čelsiju. biće ovo gusto do kraja. baš bezveze ako ranijeri opet izduvani. s vedrije strane, pirs morgan je najavio samoubistvo ako tot uzme.
copkillah Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 totnemu je jedina koska gostovanje na bridžu, sem toga čekaju vba i soton i u zadnjem kolu idu verovatno ispalom njukaslu. lejčester ne zna šta im je grđe. kod kuće opušteni svonzi i everton, gostovanja crvenom mančesteru i čelsiju. biće ovo gusto do kraja. baš bezveze ako ranijeri opet izduvani. s vedrije strane, pirs morgan je najavio samoubistvo ako tot uzme. prvi bold: drugi bold:
Muwan Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Pa i Stoke je bio opušten večeras ali im nije baš bilo od pomoći. U tim utakmicama će dosta zavisiti od motivacije protivnika. Čelsi će sigurno biti nabrijan da Spursima opogani titulu, dočim će Munčester verovatno imati želju da opere Lester i pokaže da musa dere jarca čak i kada nije prvak. Everton i Labudje Jezero za Lester ne moraju da budu ništa teži nego što će Pulisov bunker i Rafini davljenici biti teški Spursima.
porucnik vasic Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Pa i Stoke je bio opušten večeras ali im nije baš bilo od pomoći. U tim utakmicama će dosta zavisiti od motivacije protivnika. Čelsi će sigurno biti nabrijan da Spursima opogani titulu, dočim će Munčester verovatno imati želju da opere Lester i pokaže da musa dere jarca čak i kada nije prvak. Everton i Labudje Jezero za Lester ne moraju da budu ništa teži nego što će Pulisov bunker i Rafini davljenici biti teški Spursima. То је то.
goofs Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Pa i Stoke je bio opušten večeras ali im nije baš bilo od pomoći. U tim utakmicama će dosta zavisiti od motivacije protivnika. Čelsi će sigurno biti nabrijan da Spursima opogani titulu, dočim će Munčester verovatno imati želju da opere Lester i pokaže da musa dere jarca čak i kada nije prvak. Everton i Labudje Jezero za Lester ne moraju da budu ništa teži nego što će Pulisov bunker i Rafini davljenici biti teški Spursima. + jen Samo se bojim da odsustvo Vardija ne bude preveliki teret za njih, tesko dobijaju utakmice u poslednje vreme, znaci im svaki igrac, pogotovo najbolji strelac. No opet, mislim da bi Svonsi i Everton kod kuce trebalo da budu dovoljni za titulu, posto ne verujem da ce Totenhem tuci Celzija u gostima.
Muwan Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 I meni se čini da su na izmaku snaga, ovih 11 su izneli celu sezonu a klupa im je plač majke božije. Jedino Ulloa im nešto vredi kao backup, ovo drugo sve kada udje na teren deluje da je kadro za donji deo tabele Championshipa. Biće povuci-potegni u finišu ali na muci se poznaju nindže.
goofs Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Btw - http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/form-guide.html - da su tukli Sunkovce, imali bi 6 komada za redom, ne znam da li je iko imao 6 kom za redom tokom ove sezone, kakva je ludacka liga bila i 3 pobede su epic podvig.
copkillah Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Btw - http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/form-guide.html - da su tukli Sunkovce, imali bi 6 komada za redom, ne znam da li je iko imao 6 kom za redom tokom ove sezone, kakva je ludacka liga bila i 3 pobede su epic podvig. Imali Spursi, od polovine januara do kraja februara
Giggsy Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 I meni deluje da ce se zakuvati i da ce zadnji dan odlucivati, mada sam toliko puta pomislio da ce Leicester pasti u toku sezone da ne smem da kazem i da ce ispustiti titulu :D
copkillah Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Idealan scenario bi bio da se o tituli odlučuje u poslednjem kolu i da Lester ipak uzme.
Recommended Posts