porucnik vasic Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jebo te ko te doveo i ko te jos drzi na klupi! Toliko od mene. Dabogda popili petardu od Leicestera, pa da potvrde ko je ko trenutno Шта мислиш хоће ли тај Кејн да дође?
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Mojes je srusio mnoge tradicije, evo i LVG dodaje jos jednu-posle 15 godina pobeda i za Totte na WHL. Cestitke Mercuzio i nadam se da cete stici "lisice".
radnik Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Mozda i on i trener. Nadam se da ce Levi odbiti nepristojne ponude, ali ima i ono ... nada ... strepnja ...
Pokojni Ruxin Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) Rezultat is real i odražava novi raspored snaga u engleskom fudbal. Get used to it, i prestanite da maštate o kejnovima i poketinovima Edited April 10, 2016 by Ruxin
porucnik vasic Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Mozda i on i trener. Nadam se da ce Levi odbiti nepristojne ponude, ali ima i ono ... nada ... strepnja ... Ма нема то појма. Са улагањима око стадиона њима треба тим који има реп и главу. Покетино и Кејн су део озбиљног пројекта. Секташи треба да се навикну да они више нису озбиљан пројекат.
Meazza Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ма нема то појма. Са улагањима око стадиона њима треба тим који има реп и главу. Покетино и Кејн су део озбиљног пројекта. Секташи треба да се навикну да они више нису озбиљан пројекат. +1
Pokojni Ruxin Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) Ма нема то појма. Са улагањима око стадиона њима треба тим који има реп и главу. Покетино и Кејн су део озбиљног пројекта. Секташи треба да се навикну да они више нису озбиљан пројекат.+1 Slažem se da ljudi potcenjuju ozbiljnost spursa, bez ikakve zajebancije. Mislim da su su trenutni verovatno najozbiljnije vođen projekat u engleskoj, i da su here to stay. Moraće "velikani" baš ozbiljno da oznoje guzicu za top 4 u budućnosti Edited April 10, 2016 by Ruxin
Mercuzzio Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Mojes je srusio mnoge tradicije, evo i LVG dodaje jos jednu-posle 15 godina pobeda i za Totte na WHL. Cestitke Mercuzio i nadam se da cete stici "lisice". Fala. Sami ste nam se ponudili. Titula je predaleko. Ja prezadovoljan da završimo ispred Arsenala :P
Jean-Luc Picard Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Pih! Ne nasedam ja na te providne zamke. LVG majstorski tankovao tekmu, sakrio moguća taktička rešenja, odmorio svoj mozak i sad nabrijani, odmorni i motivisani spremaju sačekušu našem iscrpljenom i isceđenom timu u ponovljenoj utakmici četvrtfinala FA pokala.
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Секташи треба да се навикну да они више нису озбиљан пројекат. Ozbiljan projekat je sproveden u ranoj eri Fergija, pa su zato tako dugo (i nemilosrdno) harali Engleskom. UTD ce uvek biti ozbiljan klub svidjalo se to tebi ili ne.
goofs Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ljisice još WHU (H), Svonsi (H), Junajted (A), Everton (H), Celski (A). Špursi još Stouk (A), WBA (H), Celski (A), Sautempton (H), Njuka (A). Totenhem ima lakši raspored, sedam bodova manje, ali i bolju gol-razliku. Nije nerealno da uzmu 12 bodova do kraja, što znači da bi Lesteru trebale dve pobede, ili pobeda i tri remija.
Meazza Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ozbiljan projekat je sproveden u ranoj eri Fergija, pa su zato tako dugo (i nemilosrdno) harali Engleskom. UTD ce uvek biti ozbiljan klub svidjalo se to tebi ili ne. To uopste nije nikakva datost. I Berluskonijev Milan je bio projekat koji je harao Evropom dve decenije, pa evo na sta se napravise kad se projekat zapustio.
radisa Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Lester proslavlja titulu, i matematički, protiv Evertona...
ducca Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ljisice još WHU (H), Svonsi (H), Junajted (A), Everton (H), Celski (A). Špursi još Stouk (A), WBA (H), Celski (A), Sautempton (H), Njuka (A). Totenhem ima lakši raspored, sedam bodova manje, ali i bolju gol-razliku. Nije nerealno da uzmu 12 bodova do kraja, što znači da bi Lesteru trebale dve pobede, ili pobeda i tri remija. Totnam moze do svih 15 bodova ali bojim se da ni to nece biti dovoljno. Koliko god mi je drago sto ce Lester najverovatnije uzeti titulu, toliko mi je i krivo sto Tott posle ovakve sezone nece, apsolutno su oba tima zasluzila trofej.
porucnik vasic Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ozbiljan projekat je sproveden u ranoj eri Fergija, pa su zato tako dugo (i nemilosrdno) harali Engleskom. UTD ce uvek biti ozbiljan klub svidjalo se to tebi ili ne. Јединство ће да буде велик клуб, то нико не спори, међутим да ли ће да буду озбиљан клуб, то ћемо да видимо. Навијачи су се размазили, мисле да им трофеји и најбољи играчи следују, да све може да се купи новцем. Тренутно је битно да се клуб стабилизује, и пар младих играча добију шансу. Куповине Швајнштајгера, Шнајдерлина, Рохоа, су тешки омашаји, форсирање Рунија такође, све је подређено да се узме трофеј, сваке године, а у ствари је глупост тешка. Још већа ће да буде ако дође Специјални, погушиће клинце и оставиће пустош.
Recommended Posts