April 10, 20169 yr Ma ako bre. Ako sve ovo vodi ka tome da se nadje neko pametan da ga otera, samo neka gubimo. Cetvrti posle ovoga svakako necemo biti
April 10, 20169 yr Koliko je prošlo, pet minuta? Pa zar im i gol razliku puštate? Tuga :( Edited April 10, 20169 yr by Weenie Pooh
April 10, 20169 yr Pa ne, sto sad vadi Matu :( Ostavi jaje da se vuce po terenu do utorka. Jebem li ti majku holancku!!! Daj petardu Poketino.
April 10, 20169 yr Ja ne mogu da zamislim kakvu bi sezonu imao MUFC da je De Gea kojom srećom otišao u Madrid. Da li bi se raspali kao Chelsea, pa bi sad Giggs izigravao Hidinka stabilizatora?
April 10, 20169 yr Ja ne mogu da zamislim kakvu bi sezonu imao MUFC da je De Gea kojom srećom otišao u Madrid. Da li bi se raspali kao Chelsea, pa bi sad Giggs izigravao Hidinka stabilizatora? Iz ove perspektive to uopste ne zvuci lose. DDG i treba da ode ako ovaj ostane. Decko ne zasluzuje ovo Evo i Memphis resio da ostavi barem neki trag u ovoj sezoni. Edited April 10, 20169 yr by Giggsy
April 10, 20169 yr Jebo te ko te doveo i ko te jos drzi na klupi! Toliko od mene. Dabogda popili petardu od Leicestera, pa da potvrde ko je ko trenutno Edited April 10, 20169 yr by Giggsy