April 10, 20169 yr Igrač za velika dela, u ovim najvažnijim utakmicama Clutch! da je jos Pike ovde na derbiju, bilo bi jos golova. ili ima jos neki Spanac?
April 10, 20169 yr Ajde da dobijemo ovo sa smrdljivih 1:0 kao po obicaju i da Kane sledece godine igra u crvenom dresu
April 10, 20169 yr Daj Lanco nemoj vise smarati sa tim gifom, sve pomislim da sam na Selebriti ili Desanki.
April 10, 20169 yr da je jos Pike ovde na derbiju, bilo bi jos golova. ili ima jos neki Spanac? Nema, jebiga, rasterali su sve Rafine vedete Ne znam da li je Joselu na klupi za goste.
April 10, 20169 yr Daj Lanco nemoj vise smarati sa tim gifom, sve pomislim da sam na Selebriti ili Desanki. a nisi pomislio da si na España topiku?
April 10, 20169 yr Daj Lanco nemoj vise smarati sa tim gifom, sve pomislim da sam na Selebriti ili Desanki.Misliš obrnutoj desanki, slike koje ubijaju libido?
April 10, 20169 yr Nema, jebiga, rasterali su sve Rafine vedete Ne znam da li je Joselu na klupi za goste. zato ste tu, gde jeste, na manje od cetiri utakmice.
April 10, 20169 yr To i kažem - da su zadržali makar samo Torresa, sad bi ih čekao revanš četvrtfinala LŠ protiv Barselone, ali jebiga.
April 10, 20169 yr Bukvalno svaki centaršut je zicer za Stoke A za vas što ne volite Gđu Pike, evo vam Bjonsi RiRi Rafa Nadal.
April 10, 20169 yr Kakva je tortura gledati ovo... Ako ne ode LVG, nek se svi odreda u klubu teraju u materinu
April 10, 20169 yr Jel' ovo prvi put u novijoj istoriji LFC da im je prošla ova "pomoćna igra" posle kornera?