copkillah Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Jeste ali nećemo sad da narušavamo koncept sveopšte zavere da se moćni Lester pogura do titule. Ovi ih od početka tuku za sve pare, sudija svira jedan od tri faula na Mahrezu i Okazakiju ali ne treba zaboraviti da prisustvujemo never viđenoj zaveri. objašnjeno je 100 puta da nije reč o zaveri već o uobičajenoj tendenciji, malo je glupo potezati tu priču na taj način
Muwan Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Lisice negledljive-cekaju prekid ko ozebo sunce, dok ovi robovi pokusavaju ali nikako numeju da zabiju. Deluje da su više u fazonu da nonstop otvaraju kontre iz prvog kontakta. Ali ne ide im baš najbolje, većinu tih lopti su bacili po 10 metara od target mana a muče se i sa prijemom.
Jean-Luc Picard Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Kao što sam već naglasio, zabole me za Lester, suđenje Lesteru i to hipotetičko guranje. Mene interesuje da li je dozvoljeno blokiranje udaraca na gol i centaršuteva rukama. Ako jeste, onda da se to lepo stavi crno na belo. Siguran sam da bi i Rid, Kolins ili Tomkins to podjednako dobro radili kao Hut.
Muwan Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ja imam generalni utisak da sudije u Engleskoj ove sezone pokazuju snažu tendenciju da za te blokove ne sviraju penale osim ako nije nešto baš flagrantno. I nemam neki problem sa tim, štaviše.
Babu Bhatt Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 op op Vardy :) Reče spiker na Hr Sportklubu: "Ide mreža u gol, ide mreža u loptu"
Muwan Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ovo je faking majstorstvo. Ne znaš da li je veći car Vodopivec ili Vardy Navijači velikana bi, umesto pomnog evidentiranja nedosuđenih penala, trebalo da se zapitaju zbog čega njihovi ljubimci u tri života ne bi mogli da izvedu nešto ovako jednostavno.
ducca Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Lopta Drinka za udzbenike. Reakcija Vardija isto, kako se pravovremeno izvukao, jedan savrsen for i rutinska realizacija. Gol je prava lepotica.
Lancia Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 alal vera Lesteru, sad gledam, skoro pa 30 bodova ispred Liverpula i Celzija.
Dark Wader Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Lejčester definitivno šampionski Nema lepote, nema spektakla, rutinski...ove njihove kontre su pakleno ubitačne...
Recommended Posts