porucnik vasic Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Odlicna utakmica, West Ham zasluzio tri boda, Pawson nas nagradio bodom. Prslini su najbolji engleski tim protiv kojeg smo igrali ove sezone, bilo bi mi sasvim OK da su oni tamo gdje su ovi sudijama gurani useri govnarski iz Leicestera. .
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ima Sem da nalupa zabara, dosta su se provlacili sa 1:0.
copkillah Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Ima Sem da nalupa zabara, dosta su se provlacili sa 1:0. iako bih voleo da finiš sezone bude neizvesniji, još više bih voleo da Sanderlend ispadne pa ne mogu da se složim sa ovim
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Uf uf uf kako je Hut ustopovao loptu rukom. Sanderlend non-stop napada ali su jalovi kao Kostunica.
ducca Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 (edited) A kad je Yedlin pokupio Okazakija po grudima tad niko da iskomentarise... Evo sad i Kabulove ruke, s tim sto je lopta isla u gol za razliku od one Huthove Edited April 10, 2016 by ducca
dillinger Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 To se ne uklapa u narativ. Morgan poništio minut kasnije.
Muwan Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 jel ovo sad bio penal Jeste ali nećemo sad da narušavamo koncept sveopšte zavere da se moćni Lester pogura do titule. Ovi ih od početka tuku za sve pare, sudija svira jedan od tri faula na Mahrezu i Okazakiju ali ne treba zaboraviti da prisustvujemo never viđenoj zaveri. Inače dobra zabava. Tuča dostojna finiša sezone, nekoliko sjajnih individualnih poteza, pred kraj i nešto fudbala tj. šansi. Kante je bog fudbala.
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 A kad je Yedlin pokupio Okazakija po grudima tad niko da iskomentarise... Evo sad i Kabulove ruke, s tim sto je lopta isla u gol za razliku od one Huthove Ovo prvo je nekoc Cakiru bilo za crveni. Ovo drugo mi ne deluje kao penal, Kabul se okretao a ruka nije mogla biti u prirodnijem polozaju. Pogodila bi ga u sisu da nije u lakat. Lisice negledljive-cekaju prekid ko ozebo sunce, dok ovi robovi pokusavaju ali nikako numeju da zabiju.
Gylfi Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Taj Cakir mi odmah tri aritmije napravi zbog Nanija.
Recommended Posts