Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Je l arci onaj sa naocarima za sunce? Cenim da je Uini bojkotovao hepening, ili da su ga makar izbacili zbog hejtovanja.

• Replies 16.6k
  • Views 730.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Konte i zvanicno u Celziju

nadao sam se simeoneu ali ajde valjda ce biti dobar i conte.

nadao sam se simeoneu ali ajde valjda ce biti dobar i conte.

Kad je Zvezdi bio dobar Grof dje nece mrtvom Celziju.

Edited by MiddleClass

Grof>Konte

pozdrav svima

...

Nego, je l pala ćutnja i pojačavanje tv prijemnika tokom one Roze Poze pesme? :sleep:

Konte ce u zatvor,a ne u Celzi :lolol:

Nego, je l pala ćutnja i pojačavanje tv prijemnika tokom one Roze Poze pesme? :sleep:

Zar ti fotka nije rekla da smo™ ložane? Bilo glasnije nego na stadionu

Ja reko bar vi ispostovali kolegu Viska... :(

Poništen crveni Kujateu. Ovo je naravno indirektno priznanje FA da je onaj pajac Klatenburg pojeo ono nejestivo i tako nas direktno oštetio. S druge strane, Kujate je u jako lošoj formi zadnjih nekoliko utakmica, tako da bih više voleo da vidim Songa ili Obianga tu nego njega. 

drugari, nadam se da ćemo danas zaboraviti na naša međusobna rivalstva i da ćemo se večeras skupiti kako bismo pružili podršku Ruxinu u borbi protiv zlog ostatka sveta. Ne dozvolimo da klubovi bez tradicije potpomognuti arapskim novcem nastave put po Evropi.

Ruxine, Hey Jude, Noel Gallagher je najvećost, neka sila bude s tobom i i i vrati fudbal kući.

one-of-us.gif

A vi inače ne navijate za naše kad igraju u evropi? :mad:

Navijamo

drugari, nadam se da ćemo danas zaboraviti na naša međusobna rivalstva i da ćemo se večeras skupiti kako bismo pružili podršku Ruxinu u borbi protiv zlog ostatka sveta. Ne dozvolimo da klubovi bez tradicije potpomognuti arapskim novcem nastave put po Evropi.

Ruxine, Hey Jude, Noel Gallagher je najvećost, neka sila bude s tobom i i i vrati fudbal kući.

one-of-us.gif

+ 1000