cvrlle Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 ja se samo nadam da cemo mi dovesti jos jedno 5-6 stopera pored matipa u letnjem. kvantitet jednako kvalitet
Malvo Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Problem sa Staridzom je sto ga saigraci jos uvek nisu tukli. Ali Lili i Kuki nisu dovoljno krupni, a Sako bi se pri pokusaju prevaspitavanja sapleo i pao.
Aleksandar88 Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Staridz se taman oporavio na vreme da zameni Bentekaru u promasajima, sam sa golmanom.
Dark Wader Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 kakvi su ovo spektakularni promašaji... Mada je Sako potpuni hit... čovek igra neku svoju utakmicu..
MiddleClass Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 I na skaju su mislili da je penal, amateri . Neznalice!
grunt Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sako kao zirafa na rolerima, samo cekam kad ce da slomi sam sebi nogu.
porucnik vasic Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Одличан фудбал. Лорис феноменалан. Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Fina utakmica, ali tako sam ravnodusan po pitanju rezultata. Lisice su nam uzele 3 boda, Ars. 2, fer je Tot. da uzme 2, pa nek se jure.
MiddleClass Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Zbog onog otaljavanja tekmi protiv Dortmunda i nisu zasluzili titulu. Ajmo Klopara!
Weenie Pooh Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Ma ne mogu oni da stignu 5 bodova razlike i ako ovo dobiju. Viško retard naravno spekuliše kako bi im bod bio dovoljan, valjda će u šest kola da uzmu šest bodova a Lester nula, pa tako stignu do prvog mesta... Drago mi je što nisam bio u pravu po pitanju LFC skidanja gaća, ali tek smo na pola, ime još vremena za blamarozni raspad.
porucnik vasic Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Наравно, најцрње слутње мора једном да се остваре и онда буде: 'Јесам ли вам рекао!' [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Kakva konfuzija i odbijanje lopte kao deca u trecem osnovne kad imaju fudbal na fizickom.
Recommended Posts