April 2, 20169 yr Kujate je danas bio pogubljen ko pile tri hektara. Namesto im gol šansu, pogubio masu lopti i na kraju napravio ono sranje za crveni. Na kraju smo još i dobro prošli sa ovih 2:2.
April 2, 20169 yr I jbg, ono što je golman Norwicha odbranio na 2:2, samo par desetina sekundi pre ttećeg gola je za neverovati... Baš bedak...
April 2, 20169 yr Meni delovalo da je bilo van gola, ali jeste se bacio i stigao za 10. Gledah bas taj mec ceo, odbrana Njuke je uzas. Bas u januaru kad su dovodili ona pojacaja, neko rece da im treba odbrana, i nikog tu nisu doveli. Rekoh da je Rafa sporopaleci, za spas su trebali nekog drugog, energicnijeg. Ispadaju.
April 2, 20169 yr Slazem se, izgubice nesto love, ali taman da se malo prociste i vrate. Bas me zanima ako ispadnu da li ce Rafa ostati.
April 2, 20169 yr Slazem se, izgubice nesto love, ali taman da se malo prociste i vrate. Bas me zanima ako ispadnu da li ce Rafa ostati.Не. Мислим да је у уговору наведено како је Бенитез слободан у случају испадања.
April 2, 20169 yr Javlja mi se neki težak raspad danas, ne znam zašto :( Evo i zašto, Kuki nema nameru da isprati Walkera. A Viško po običaju zadivljen kad god neko napisao golmana... Edited April 2, 20169 yr by Weenie Pooh
April 2, 20169 yr https://twitter.com/grmdaily/status/716277954104401921 A tek ova Viskova prica o sudbonosnoj tekmi za Totte danas. Edited April 2, 20169 yr by John Coltrane
April 2, 20169 yr Viskovic koji misli da je pokazao na penal... Ko ne voli Gojka taj ima ozbiljan problem.