Dr Arslanagić Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Meni samo nije jasno o čemu se raspravlja. Pa naravno da je Francuska trenutno znatno bolji tim. Štaviše, po mom mišljenju, glavni je kandidat za osvajanje EP. Ali Englezi nisu sprdnja, kao što MiddleClass ima običaj reći. Mogu svakoga da iznenade, imaju nekoliko odličnih i perspektivnih mladih igrača. U mnogo su boljoj situaciji nego ranijih godina.
CerdicLeboeff Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Без намјере да улазим у лигометрију, Енглези су јак тим колико је и Премијер лига јака. Ту су негдје при врху, али још то нје то...
Pokojni Ruxin Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Iskusni trener je odgovorio i na prozivke Di Marije forumaša. "Uvek im je trener kriv. Di Marija Koltrejn je samo još jedan od igrača navijača u nizu koji nisu samokritični. To, nažalost, spada u moj posao kao trenera, da se nosim sa takvim stvarima", zaključio je Van Gal. +1000
MiddleClass Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Napokon se nastavlja. Jebale ih repke... Edited April 2, 2016 by MiddleClass
ducca Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 (edited) Evo i Pata A evo i gola Edited April 2, 2016 by ducca
Jean-Luc Picard Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Ovu Aston Vilu treba dekretom automatski preseliti ne u Championship, nego u League One.
MocaVukotic Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 mmmda, treba ih ukinuti... aj da je to rekao neki sektaš, pa da i razumem
John Coltrane Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 @JLP Valjda im je dovoljno sto su im tribine poluprazne. Meni ih je malo i zao, nikad mi nisu bili antipaticni kao neki timovi.
Jean-Luc Picard Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 toliko su konkurentni, a više se i ne trude uopšte.
radisa Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Ništa, ne znam koji im je... Meni se gledao derbi začelja, a oni samo na HD pusili CP-Prslin...
CerdicLeboeff Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 @JLP Valjda im je dovoljno sto su im tribine poluprazne. Meni ih je malo i zao, nikad mi nisu bili antipaticni kao neki timovi. Сјети се да је Саво Милошевић играо за њих.
radisa Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Kakvo ludilo u Norwichu... Žao mi Mitra, dao dva gola, i izgube, jer im je odbrana na nivou league 2....
ducca Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Sve je izvesniji Tyne-Wear derbi u L1 sledece sezone.
Recommended Posts