Pokojni Ruxin Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Броџерсара је освојио другу лигу, кад је Клопара освајо Бундес и игро финале Лиге шампиона... Ђе то двоје да се пореди... Ja ih i ne poredim. Makar ne dok klop ne dovede liverpul na 2 boda od titule
CerdicLeboeff Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ja ih i ne poredim. Makar ne dok klop ne dovede liverpul na 2 boda od titule Шта ћеш туко тамо неки Бајерн. Није наишао на прјаки Сити.
Pokojni Ruxin Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ne može tako. Uvedete previše varijabli i odmah postane neuporedivo. Jasno je da trenutno ovu dvojicu stručnjaka možemo porediti samo na osnovu učinka u liverpulu, tj. koliko su blizu prišli tituli. I logično da klopu ne računamo ovu sezonu tako da ne znam šta se uzbuđujete, imaće sledeće godine sasvim poštenu priliku da dokaže da je bolji trener od brodža
CerdicLeboeff Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Ne može tako. Uvedete previše varijabli i odmah postane neuporedivo. Jasno je da trenutno ovu dvojicu stručnjaka možemo porediti samo na osnovu učinka u liverpulu, tj. koliko su blizu prišli tituli. I logično da klopu ne računamo ovu sezonu tako da ne znam šta se uzbuđujete, imaće sledeće godine sasvim poštenu priliku da dokaže da je bolji trener od brodža Бајерн је константа, није варијабла као неки клубови из Манчестера, који нису власници ОТ. Иначе, ја сам давно баталио Ливерпул, још док Овен био ту... Мало ме трзнуло кад је Грујић потписао... ал шта знам, овај клуб је уклет. Edited March 21, 2016 by CerdicLeboeff
radnik Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Inače znaš da je neko luzer kad mu kao dostignuće navode - ušo u finale kao i dostignuce 2 boda od titule. ala Ruxin vozi :)
Svarog Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 A kog je to Klop doveo (u najavi) pa mu je komitet uvalio Grujica?
Strahan Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 BILD: Arsenal have offered €43m for Gladbach's Granit Xhaka, with an €8m annual salary.
John Coltrane Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Aman ljudi nemojte se "nastavljati" sa Ruxinom. Od ostalih vesti suska se da ce Real ponuditi 60mil £ za Lukakua.
Moća Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 BILD: Arsenal have offered €43m for Gladbach's Granit Xhaka, with an €8m annual salary. Jel ovo neki vic?
ToniAdams Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 ajsad ozbiljno, il sto bi pokojni ikar reko - bez zezanja, mislim da je glavni problem kod klopare bila narcisoidnost i tvrdoglavost kakve npr. specijalni nece za deset zivota dostici pa makar uzimo privatne casove. strategiju mu niko normalan ne moze osporiti, nije problem ni sto je omanuo u par navrata pri kupovini i pojedine igrace (debelo) preplatio, isti taj klop je doveo i levu i gundogana i rojsa, vec sto je iste te promasaje tvrdoglavo forsirao po cenu da maltene ispadne iz lige. taj nesrecni imobilni mu je, za celu sezonu, zabio cela 3 komada, u, mislim, preko 20 utakmica, dok je obamejang ocekivano za sve to vreme u najmanju ruku stagnirao. no bitno da je klopara glumio u 80 posto reklama. plus se umeo ponasati kao srbin, razne relativno bitne likove a koji su dobro obavljali poso je sutno a doveo svoje ortake i rodbinu. sve u svemu, mislim da bi mogao biti vrhunski trener i najbolje moguce resenje za sektu, samo da mu neko zgazi na stopalo kad pretera
John Coltrane Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Bimbara se vratia Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Mitrovic: "Bio sam na pregledu i glava mi je u redu." Engleska medicina na nikad nizim granama.
Recommended Posts