Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Svaka čast sektašima. Imali su sreće da ne postignu i onaj drugi, najopasniji, inače bi se možda proveli ko LFC na St. Mary's.

• Replies 16.6k
  • Views 731k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pored pimplera, nemoguce. Oni vole ovakve ekipe. Problem je i doci do njih.

Ma pašće i ti pimpleri, ali pored njih slabo da je ostala još koja ozbiljna ekipa. Šta da ti kažem kad u četvrtfinalu lš mi igramo protiv francuza, i to ne čak ni onih ozbiljnih poput liona, marseja, lila, nego nekih tamo novokomponovanih nebitnjakovića :lol:

Свака част Рашфорду, страшан таленат

26-5 šutevi za Siti

Генијалан потез да њега Клопара стави у први тим. Но, барем знамо ко први иде у јуну месецу.

Barem nešto pozitivno od današnje utakmice, pod pretpostavkom da je i Klop sada (konačno) ubeđen u isto

Barem nešto pozitivno od današnje utakmice, pod pretpostavkom da je i Klop sada (konačno) ubeđen u isto

Колико га корости после опоравка од повреде говори у прилог тези да је Клопу јасно о чему се ради.

Колико га корости после опоравка од повреде говори у прилог тези да је Клопу јасно о чему се ради.

Koji je to pad kad Lovren izgleda ozbiljno u poređenju sa njim...

Ajde ne trubite, čoveku je prva utakmica posle višemesečne pauze. Odigrao je katastrofalno, ali za to je pre svega odgovoran onaj što je bacio rekonvalescenta u vatru sa idejom da se 45 minuta igra bunker i brani rezultat. Sa Allenom u sredini, desnim bekom na levom beku, i lokalnim gilipterom na desnom beku.

Ajde ne trubite, čoveku je prva utakmica posle višemesečne pauze. Odigrao je katastrofalno, ali za to je pre svega odgovoran onaj što je bacio rekonvalescenta u vatru sa idejom da se 45 minuta igra bunker i brani rezultat. Sa Allenom u sredini, desnim bekom na levom beku, i lokalnim gilipterom na desnom beku.

Не виниши™ :fantom:  долази појачање из Бундеса, један је вишак. Ко ли је тај до словачки дрвосеча. :s_c:

ĆaviPirlo u sredini, desni bek na levom beku i lokalni gilipter na desnom beku su bili manje-više okej u prvom poluvremenu, ceo tim je pao u drugom i pretpostaviću da su se malo istrošili u prethodnom periodu i da su malo uzleteli i opustili se i zaboravili da je 2-0 najopasniji rezultat™

Možeš i da pretpostaviš da je Soton odlučio da počne da igra fudbal u drugom poluvremenu, a ovi mučenici na takvu drskost nisu bili spremni.

@Vasić: Jajarinom bratu valjda ističe ugovor, a radije bih imao Škrtela kao rezervu nego Caulkera. Prvi je tu negde u rangu Lovrena po idiotizmu a ima godine CL iskustva iza sebe. Drugi je muku mučio da se ustali među raznim velškim zmajevima i kraljičinim mladim izviđačima.

Mene više zanima da li će pokušati (i uspeti) da negde zavale Stukija i za koje pare...

Ja bih Tureu produžio ugovor samo tako!

Stuki? Ako se ne povredi do kraja sezone, nigde ne ide!

1914678_10156687782785644_86309905409668

Jedini način da utd dobije ovo danas bio je da ja odigram keca na siti - i odigrao sam. :D

bild pise da je zelja klopa cb hofea sule