Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne moze covek da ga ne simpatise ovako sasavog. :lolol:

Posted

Jos jedna sramna sezonu koju samo Evropa moze da izvadi. S'tim sto cemo i tamo verovatno popusiti nemacku kobasicu pa ce opet da se prica o prelaznom roku, sledecoj sezoni i ostalim glupostima kojima se navijac Liverpoola zamlacuje u toku leta. Jebo me dan kad sam poceo da pratim ovaj klub.

+1

Ovo danas je stvarno bila beda od Kloppa, maestralno ubacivanje Škrtela koji je dva i po gola namestio protivniku, plus 40 minuta gledanja sa nevericom Wanyama kako šefuje nad Allenom i Canom. Taman kad se setio da uvede Hendersona da pomogne na sredini, pao je treći gol pa se predomislio i odlučio da iz očaja ubaci malog Oja na krilo :isuse: Prethodno Benteke za Sturridgea, Kurta-Murta.

Nadam se samo da je nešto naučio pa da neće očekivati da mu Allen bude oslonac na sredini, ni da se Coutinho i Lallana zabadaju sa krila u sredinu a onda kao stignu da pomognu bekovima da spreče kontru.

Posted

Opet ovaj bednik Gojko da mi se usere u prenos, nece biti dovoljno sto ce City da spizdi 3 komada. Dokle ce ovaj kreten da se bavi komentatorskim poslom vise :puke:

Posted

Posted

Brutalni kostolomac Juan Mata :(

Posted

Lingardu treba pola sata da uputi loptu (nepreciznu) ka Mati koji je sam ko duh ispred 16m Sitija. Nadam se da Valensija ima snage za drugih 45min.

Posted

A Oliver ne vidi djon Aguera.