March 20, 20169 yr Klonirati Sakhoa, da ne igraju ove slovensko-afričke kiksare. Edited March 20, 20169 yr by Weenie Pooh
March 20, 20169 yr Skrtel je ispao glupak sa ovim penalom, ali sasvim logicna izmena. Lovren je odigrao dosta lose poluvreme. Napadaci su mu pobegli nekoliko puta i pritom je dobio zuti karton. Nadao sam se da ce ga Klop izvesti jer sam vec video crveni.Ma znam, ali ispalo je užasno glupo - izvučeš štopera zato što je na ivici kartona i penala, a zamena momentalno skrivi penal i dobije karton. Srećom, Belgian Waffler uspeva da ne primi (opet) gol iz prvog šuta u okvir
March 20, 20169 yr Wanayama ih pojeo na sredini, ako se ne snađu da ga zaobiđu nema šanse da dobiju bilo šta.
March 20, 20169 yr De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rashford. Opet jebeni Roho u startnoj, doduse samo Mensa i nedovoljno spreman Valensija od eventualnih opcija.
March 20, 20169 yr Bitno je da su Karik i Mata tu. Kec kao kuca. Ginger Pirlo je levi bek. Jonjo i Vajnaldum su centralni vezni i to ne izgleda dobro. Ma da, permutovao sam Edited March 20, 20169 yr by ducca
March 20, 20169 yr @Vini - Pa relativno skoro se oporavio. Mada i zdrav tesko bi pored nezamenjivog Karika. Mitrara ucacka, erupcijatm na SJP Edited March 20, 20169 yr by ducca