March 13, 20169 yr MU je zagrizao za Zlatana. Tako smo mi nekada dovodili zvijezde na zalasku karijere (Makele, Thuram ali srce nije dalo). Nama se nije isplatilo (ali jeste Milanu kada su i oni to radili). Hiljaditi put ista prica. Nadam se da nece doci
March 13, 20169 yr Havard Nordtveit confirms to BILD he will leave Gladbach in the summer. He is set to join West Ham on a free transfer. Опа! Је л' јесте "опа", немам појма какав је био у Немачкој, а у Енглеској га нисам запамтио што значи да је био испод просека. Читам да се Арсенал интересовао, што ми не значи ништа јер се Арсен интересује само за јефтино, али и да је Атлетико био заинтересован, што је већ интересантан податак. Је л' га гледао неко последњих година?
March 13, 20169 yr Опа! Је л' јесте "опа", немам појма какав је био у Немачкој, а у Енглеској га нисам запамтио што значи да је био испод просека. Читам да се Арсенал интересовао, што ми не значи ништа јер се Арсен интересује само за јефтино, али и да је Атлетико био заинтересован, што је већ интересантан податак. Је л' га гледао неко последњих година? standardan u bmg
March 13, 20169 yr Gabriel je neverovatan, ali neverovatan kreten. Samo Profa je u stanju da dovede sebe u situaciju da mu takvi balvani budu nezamenjivi u timu.
March 13, 20169 yr standardan u bmg Хвала. Видим да су четврти. 25 година, стандардан у добром тиму, дошао за џ... Опа!
March 13, 20169 yr Опа! Је л' јесте "опа", немам појма какав је био у Немачкој, а у Енглеској га нисам запамтио што значи да је био испод просека. Читам да се Арсенал интересовао, што ми не значи ништа јер се Арсен интересује само за јефтино, али и да је Атлетико био заинтересован, што је већ интересантан податак. Је л' га гледао неко последњих година? bice nam koristan za igru na 2 fronta sledece sezone. zadnji vezni, moze da odigra i stopera i desnog beka, pouzdan igrac, visok workrate, ume i da odapne iz daljine... dobar posao s obzirom da dolazi za dzabe.
March 13, 20169 yr https://www.youtube.com/watch?v=KmCsi7lub7w Edit: bolji snimak Edited March 13, 20169 yr by Weenie Pooh