John Coltrane Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Bane kriv, i to dva puta... Sta je kriv Bane kad je Lukaku izrolao celu odbranu ( kod prvog gola)? edit: A sad me natera da se podsetim i drugog gola, mali Kenedi (kome levi bek nije prirodna pozicija) nije izasao da napravi ofsajd, a Bane i Kejhil ko u start mashini se kretali i napravili zamku. Edited March 12, 2016 by John Coltrane
Pokojni Ruxin Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Brate šta si ti uopšte gledao ako nisi primetio da je bane kriv?
John Coltrane Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nisi 189 a nisi ni Radisa, probaj flejm na drugom mestu , cak ima jedna dobra tema koja trenduje.
John Coltrane Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 A najjače da bane nije kriv za sva 3 gola :D Taj rad.
radisa Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Sta je kriv Bane kad je Lukaku izrolao celu odbranu ( kod prvog gola)? edit: A sad me natera da se podsetim i drugog gola, mali Kenedi (kome levi bek nije prirodna pozicija) nije izasao da napravi ofsajd, a Bane i Kejhil ko u start mashini se kretali i napravili zamku. Kod prvog sam ozbiljan, pogledaj ponovo... Nije bio u liniji, taman toliko da Lukaku ne bude u ofsajdu, a onda je napravio klizeći, po meni totalno nerezonski i promašio i Lukakua i loptu... I uopšte se nisam šalio, ako neko misli da sam probao da zajebavam 189... Rekao sam da to neću veiše raditi, glupo je...
Pokojni Ruxin Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Taj rad. Ok Nisam gledao tekmu, ali mogu da poverujem da su 2 gola malo naspram krivice koju nosi Edited March 12, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 (edited) Kod prvog sam ozbiljan, pogledaj ponovo... Nije bio u liniji, taman toliko da Lukaku ne bude u ofsajdu, a onda je napravio klizeći, po meni totalno nerezonski i promašio i Lukakua i loptu... I uopšte se nisam šalio, ako neko misli da sam probao da zajebavam 189... Rekao sam da to neću veiše raditi, glupo je... Bane je kriv sto je uklizao u prazno, ali to bi na nekih 20metera ukoso od ogla, posle je Lukaku otresao Acpija, zatim Mikela i kao trecu prepreku izvozao Kejhila isperd peterca. E sad ako ti i dalje mislis da je Bane kriv, onda OK. edit: Milsim da je Kejhilovo okretanje i vrtenje u krug rodilo za gif poput onog kad je Boateng prelomio svoju kicmu. Edited March 12, 2016 by John Coltrane
čekmeže Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Kejhil odličan, podsetio me na Karagera protiv Anrija, jbg.
radnik Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Bane je kriv sto je uklizao u prazno, ali to bi na nekih 20metera ukoso od ogla, posle je Lukaku otresao Acpija, zatim Mikela i kao trecu prepreku izvozao Kejhila isperd peterca. E sad ako ti i dalje mislis da je Bane kriv, onda OK. edit: Milsim da je Kejhilovo okretanje i vrtenje u krug rodilo za gif poput onog kad je Boateng prelomio svoju kicmu. +1 ovo je najrealniji opis situacije.
grunt Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 ne zna se koji je smesniji od ova dva pacenika radisa ili grunt. vrhunski humor Ne trudim se da budem smesan, to bi bilo kao da zajebavam retardiranog klinca koji jede lepak u uglu, stvarno se nadam da ce ovo povuci lavinu kartona za usatog smrdljivka.
Strahan Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Havard Nordtveit confirms to BILD he will leave Gladbach in the summer. He is set to join West Ham on a free transfer.
borris_ Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 MU je zagrizao za Zlatana. Tako smo mi nekada dovodili zvijezde na zalasku karijere (Makele, Thuram ali srce nije dalo). Nama se nije isplatilo (ali jeste Milanu kada su i oni to radili).
Recommended Posts