porucnik vasic Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 fudbal je odavno umro, više ništa tu ne može da se uradi. Босман мислиш? Ја сам мислио ти потпуно летиш после последњих резултата Лисица. ... Queens. Е, а таквог тактичког генија имамо на клупи. -_- http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/how-liverpool-fc-comebacks-down-11002736
copkillah Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ako kad šutne Meklarena, Njuka dovodi Mojsa izgleda
porucnik vasic Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ako kad šutne Meklarena, Njuka dovodi Mojsa izgleda Роџерсара није заинтересован.
porucnik vasic Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 ali Rafa jeste, izgleda ...Лудак. Sent from my iPhone using Tapatalk
radnik Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 moguce, London mu vise odgovara sigurno, ali ne verujem da je Pardew i blizu otkaza ... ili se suska o tome? Ja nista nisam procitao.
porucnik vasic Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 moguce, London mu vise odgovara sigurno, ali ne verujem da je Pardew i blizu otkaza ... ili se suska o tome? Ja nista nisam procitao. Навијачи кукају помало.
MiddleClass Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ok. Samo kazem da su pare u ENG izbrisale granice izmedju tradicionalno velikih i malih. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=03&dd=07&nav_id=1104652 I Slaven se slaze sa Midlarom.
smorenko Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 trenutno su u igri 4 kandidata: moyes je izgleda najblizi ali ga jebe uslov (da se on pita oko transfera, sto ce kod debelog aslija tesko proci), rogers, rafa i piterson. ako danas nista ne rese onda ce verovatno meklaren biti tu protiv lestera (ponedeljak).
John Coltrane Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 trenutno su u igri 4 kandidata: moyes je izgleda najblizi ali ga jebe uslov (da se on pita oko transfera, sto ce kod debelog aslija tesko proci), rogers, rafa i piterson. ako danas nista ne rese onda ce verovatno meklaren biti tu protiv lestera (ponedeljak). I da 31.8. dovede Felainija :D
Recommended Posts