March 6, 20169 yr Sta si ovim hteo da kazes, uopste ne razumem? Da nece davati (dobru) lovu za dovodjenje igraca ... "kad moze Lester mozete i vi ostali" ... ja sam tako shvatio.
March 6, 20169 yr De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Herrera, Lingard, Mata, Martial, Rashford Romero, Fosu-Mensah, Varela, Schneiderlin, Weir, Fellaini, Memphis. Napokon nekoliko poznatih lica u timu, doduse ne znam sto je Shnajderlina ostavio na klupi.
March 6, 20169 yr meni se cini da ga je zakacio koljenom po lijevom stopalu. koliki idiot treba da budes da tako uleces klizeci i uopste dajes sansu da svira penal. Edited March 6, 20169 yr by Timmi
March 6, 20169 yr meni se cini da ga je zakacio koljenom po lijevom stopalu. +1 Čist penal, glupo napravljen kao i svaki u toj situaciji kad igrač sa loptom trči u gol aut, ali jebiga, potkačio ga je.
March 6, 20169 yr Ako bude neki drugi ugao, pa možda i budemo videli neki kontakt, ali ovako, izgleda kao jedan od najizmišljenijih penala ikada...
March 6, 20169 yr Videlo se na onom snimku iza gola. Delaney se zaleteo i povukao nogu da ga ne bi zakačio, ali klizeći na kolenima uspeo je da zajebe stvar. Užasna utakmica za gledanje, bar do isključenja Milnera.