John Coltrane Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Pelegrini kaže da su loše odigrali zato što su u nedelju imali tešku utakmicu u finalu kupa Šteta što nema para za dužu klupu. Klopa pitaju da li je čuo ostale rezultate u ovom kolu, on kaže jeste, Bajern izgubio od Majnca :D Zelja Buvac sa slusalicama, pratio radio prenos sa Alianca. Ipak su oni stari "mainceri"
Weenie Pooh Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jel' mi veruješ da sam prvo pomislio "kako li će Coltrane da reaguje" kad sam ga čuo? Reko', da ne bude opet kako je fejk i kako te nervira i bla bla. Drago mi je da ipak ceniš taj "I don't give a fuuuuuck" mindset kod Kloppare i sidekicka, slušaju Bundes rezultate, jebe im se za Lester i Arsenal.
smorenko Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Njooka će da ispadne zajedno sa Norwichem. tako stoje stvari. jedina slamka spasa je sto kuce koje igramo kod kuce igramo sa direktnim rivalima za ispadanje tako da nada umire poslednja, a kod mene je od sinoc na izdisaju. kad ispadne, nece se newcastle vratiti tako brzo, a meklaren nek se tera u tri pizde materine
John Coltrane Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Jel' mi veruješ da sam prvo pomislio "kako li će Coltrane da reaguje" kad sam ga čuo? Reko', da ne bude opet kako je fejk i kako te nervira i bla bla. Drago mi je da ipak ceniš taj "I don't give a fuuuuuck" mindset kod Kloppare i sidekicka, slušaju Bundes rezultate, jebe im se za Lester i Arsenal. Ipak sam ja veliki ljubitelj Bundesa, a preko insajderskih kanala sam saznao dosta toga o Buvari :)
Strahan Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Ima li neka klauzula da ne uzima tim ako ne igra LŠ? ne bih znao Edited March 3, 2016 by Ugo
Cash Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 valjda bi bolje bio x Kako komentarises dolazak Kontea na plavu klupu.
189- Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 nemam pojma. da stavis bilo koga na klupu juventusa bio bi sampion. zelim simeonea.
Mercuzzio Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 https://www.facebook.com/westhamunitedofficial/videos/1133418136691401/
MiddleClass Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Odlican posao radi Slaven. Milo mi je zbog njega...
Malvo Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ocajni Profail gurnuo Elnenija u prvu postavu, Gibs umesto Monreala, Nosonja i Volkot na klupi.
ToniAdams Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 bice ovo tuzan dan za arlea i sektase mertesacker i paulista garantuju :(
John Coltrane Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Sto Monreal nije u 11? Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Zato što je Profa skontao da je on kriv što titula već nije obezbeđena.
Recommended Posts