March 1, 20169 yr Gledao sam vise puta ovaj Lester, ovo im je prvi mec s tpicnim engleskim srljanjem. Totenhem sampion.
March 1, 20169 yr Ma Lester je kesa, najveci trik bi bio da Poketino uzme titulu, pogotovu sto su Arsenal i City odvratni do zla boba, a jos vise zbog hajpa oko "lisica". Totte je nepravedno u njihovoj senci + gaze i u LE.
March 1, 20169 yr Ma Lester je kesa, najveci trik bi bio da Poketino uzme titulu, pogotovu sto su Arsenal i City odvratni do zla boba, a jos vise zbog hajpa oko "lisica". Totte je nepravedno u njihovoj senci + gaze i u LE. Lol, kako vam je krivo što ovi iz nedelje u nedelju dokazuju da nije sve u novcima Edited March 1, 20169 yr by Ruxin
March 1, 20169 yr Nije htelo večeras lisice. Drugo poluvreme su ih potpuno pritisli, a ispalo 0-1. Ne verujem da će sutra Totenhem do pobede nad Bilićem.
March 1, 20169 yr Ali kako ga je Borini zalilao u 90om za Sanderlend, gde će Viniju duša da ga onoliko kudi...
March 1, 20169 yr Lol, kako vam je krivo što ovi iz nedelje u nedelju dokazuju da nije sve u novcima +100
March 1, 20169 yr Ali kako ga je Borini zalilao u 90om za Sanderlend, gde će Viniju duša da ga onoliko kudi... E jebote, ne znam baš koliko sam slova mogao da odvojim na Borinija u konkurenciji raznih velških Ćavija, velških Pirloa, Medveda Balua, i ostalih Čarlija Adama.
March 1, 20169 yr Lol, kako vam je krivo što ovi iz nedelje u nedelju dokazuju da nije sve u novcima pa naravno da nije