Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Odlično je bilo drugo poluvreme. City stao kao što često čini ove sezone, Pool krenuo da igra na dva kontakta sa loptom i eto zabave. Odlični su bili na momente, Origi za Firmina je sjajna izmena. Izvođenje Morena isto potez za desetku. Problem je što mu je na terenu Sturridge (dobro i Henderson i Lucas) ali bože moj...

Minjole je neverovatan na više nivoa.

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Minjole je neverovatan na više nivoa.

Hoćeš reći, u oba smera?

Posted

Jebote Stuki, izdrži jedan duel. Samo jedan za 120 minuta, jel' možeš?

Posted

Jebeni Caballero, morao je da odbrani prvi put u 108. minuti...

Posted

Odličan meč Milnera.

Zamalo asistencija <_<

Sturridge deluje kao da će da okači kopačke o klin posle ove utakmice, ne sme da rizikuje da ga opet neko natera da igra 120 minuta u cugu.

Posted

Hoćeš reći, u oba smera?

Tako nekako :D  Ali mislim da je večeras ipak više zadužio Pool nego što ga je upropastio. Skinuo je bar dva gola koja bi većina dobrih golmana glatko primili.

Posted

Tako nekako :D Ali mislim da je večeras ipak više zadužio Pool nego što ga je upropastio. Skinuo je bar dva gola koja bi većina dobrih golmana glatko primili.

+1
Posted

Tako nekako :D  Ali mislim da je večeras ipak više zadužio Pool nego što ga je upropastio. Skinuo je bar dva gola koja bi većina dobrih golmana glatko primili.

Jeste, za sad je u plusu...

Strahujem od penala, da mu ne prođe kroz ruke, ili da se od stative odbije u njegova leđa i uđe ili tako neka bizarnost...

Posted

Trebalo je jos 2007. da Lucasa prekomanduju u odbranu, postedeli bi nas mnogih muka. ????