radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ma ja obično gledam na izvoru, tj feed koji se distribuira tv kućama, pa one dodaju komentatora i reemituju, tako da mora da kasni stream. Znam da gledaš na izvoru, ali stream ne kasni izgleda mnogo, manje od 10 sekundi sigurno... Nego si me prestravio za penal, mislio sam da mi kasni mnogo više, i da je bila još neka situacija...
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Silva igra rukom i ništa Bio sam ubeđen da ga primaju iz kornera posle.
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Sta ovo rade nakon 1-1? Ništa posebno, samo je City krenuo da malo igra fudbal. Zašto su onako uspavano čuvali minimalno vođstvo samo oni znaju.
radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Jel' Kutinjo odigrao 90 minuta ijednu utakmicu ove sezone? Će umre za još 30 minuta... I on i Stuki...
radnik Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Imao neke goste, taman se ukljucio pred gol tj. negde od 70.-og minuta. Ajmo ....
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Igra Coutinho rutinski po 90 pre ove poslednje povrede, ne verujem da će njemu biti problem. Pre će Milner da sam izađe. Yaya zato ništa nije radio do poslednih 15-20 minuta, od tada krenuo da igra. Šta li će u poslednjih pola sata da im radi... Ako Sterling izađe, propadosmo :(
cvrlle Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 unini jel ovo crce tvoj stream ili samo pauzira?
ducca Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ma trebali su odma penale, ovako gust deo sezone i jos ih jebu da igraju 2 sata za cipiripi trofej.
radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Igra Coutinho rutinski po 90 pre ove poslednje povrede, ne verujem da će njemu biti problem. Pre će Milner da sam izađe. Yaya zato ništa nije radio do poslednih 15-20 minuta, od tada krenuo da igra. Šta li će u poslednjih pola sata da im radi... Ako Sterling izađe, propadosmo :( Milner je pretrčao za dvojicu, barem... Ali Sterling, najbolji odbrambeni igrač Liverpoola... Evo ih, svađaji se oko penala na beIN-u, ne mogu da se usaglase... Oni su gledali derbi juče, sigurno...
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 unini jel ovo crce tvoj stream ili samo pauzira? Crče izgleda, prešao sam na Arenu. Majstor tamo nije uspeo da provali da je Fernandinho celu utakmicu desno krilo, priča da će ulaskom Navasa da se u sredinu povuče Yaya.
Recommended Posts