radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Akcija kod skraćeng kornera... Da je ture udario loptu, izašao bi zbog potresa mozga Morenovo bacanje u 16
John Coltrane Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Cekaj Mamadu je izasao zbog onog sudara sa Emre Canom?
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) Pa da. Odigrao je još par minuta, onda se okliznuo i poklonio Agueru zicer pa su ga izveli iz predostrožnosti. Kao da se inače ne kliza i bez udarca u glavu... Lik sa arene trubi da je utakmica imala odličan ritam, ne znam šta je on gledao. Jedna jedina šansa, milion malih nebitnih prekršaja na sredini koje Oliver, operisan od osećaja za igru, svira sa zadovoljstvom. Edited February 28, 2016 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Pa to gledam, izasao je tek posle par minuta, a i Leiva je u toj kontri isapo ko iz dzipa. Niko da pohvali odbranu Minjoela koja je sprovela loptu u stativu.
radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Pa to gledam, izasao je tek posle par minuta, a i Leiva je u toj kontri isapo ko iz dzipa. Niko da pohvali odbranu Minjoela koja je sprovela loptu u stativu. Ja sam pohvalio
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ja sam ga pohvalio protiv Augsburga kad je istrčao na ivicu 16 i izbio neku dugu loptu po prvi put u karijeri. Dosta mu je za sada, da se ne uobrazi.
radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ja sam ga pohvalio protiv Augsburga kad je istrčao na ivicu 16 i izbio neku dugu loptu po prvi put u karijeri. Dosta mu je za sada, da se ne uobrazi. Nisi trebao :(
radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Koliko kod da dobar golman košta, treba se platiti... Koliko god...
Nemanja Posrbica Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Definitivno moraju da nađu boljeg golmana. Nema svrhe da igraš fudbal kada golman svaki treći meč primi gol kao da je kadet. Džaba mu sve što odbrani kada prima ovakve golove.
radisa Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Pa to, radije bih golmana koji ne prima kikseve i prima neodbranjive stvari, nego nekog ko odbrani 80% neodbranjivog, a primi ga ni iz čega... Koiko kota Šmajhel? Ako bude uopšte dostpan, treba ga platiti koliko god bude Lester tražio... I ako bude hteo da ide u Liverpool, naravno...
Weenie Pooh Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Milner kao ceni nešto na ivici peterca, onda je šiba na tribine
Recommended Posts