February 21, 20169 yr Kad vas je ukupno dvojica. A i fini ste ljudi pa vas je sramota što uništavate sitnu decu :(
February 21, 20169 yr Kad vas je ukupno dvojica. A i fini ste ljudi pa vas je sramota što uništavate sitnu decu :( Jel se Bustin racuna kao ceo?
February 21, 20169 yr Veliki trasfer neprijatnosti. Pelegrini poslao decu da nauce da nisu ni blizu ozbiljnog fudbala. Kakva uzasna skola. Doduse nisam gledao prvo pa je moguce da je to drugacije izgledalo u tom momentu. Bez obzira, ne salju se deca na klanje. Dva-tri da uz pomoc starijih kolega sto iz prvog tima sto sa klupe. Ovako sigurno nije uradio previse za samopouzdanje ove dece. Da osete atmosferu dok ih neko siluje :(
February 21, 20169 yr Jel se Bustin racuna kao ceo? naravno... ja sam ljudina za dvojcu. onaj drugi simpatise pimplere.
February 21, 20169 yr Author btw naravno da nam sviraju penal u najnebitnijem mogucem trenutku. cak i nisam siguran da je bio penal (u poredjenju onog nedosudjenog protiv arsenala sigurno nije bio)... i morali su igrati miazga i nesrecni rlc.
February 21, 20169 yr naravno... ja sam ljudina za dvojcu. onaj drugi simpatise pimplere. Pitah zbog tvoje neaktivnosti