February 20, 20169 yr a sto koji kurac brani ospina? kurac ce arsen ikad vise uzeti titulu, a i ne treba. Ovo je kup.
February 20, 20169 yr Ovo je kup. znam jebote, na tu titulu sam i mislio. na bilo koju titulu. ligu ili ls sigurno nece uzeti. Edited February 20, 20169 yr by ToniAdams
February 20, 20169 yr znam jebote, na tu titulu sam i mislio. na bilo koju titulu. ligu ili ls sigurno nece uzeti. Osvojice ligu, samo opusteno. Welbz ce pokoriti OT. Opet.
February 20, 20169 yr Osvojice ligu, samo opusteno. Welbz ce pokoriti OT. Opet. Аха. Sent from my iPhone using Tapatalk
February 21, 20169 yr Kakav tim Pelegrinara izvodi: https://twitter.com/mcfc/status/701421127520882689
February 21, 20169 yr Bitno da je Demichelis tu. Pelegrinara opušten, mogao bi do kraja sezone da izvodi takve sastave i u ligi. Da ne bude Pepu previše u prvoj sezoni da mora da igra i Evropu.
February 21, 20169 yr Bitno da je Demichelis tu. Pelegrinara opušten, mogao bi do kraja sezone da izvodi takve sastave i u ligi. Da ne bude Pepu previše u prvoj sezoni da mora da igra i Evropu. 1bold - lepo rekosmo da je taj covek "lizac Pelegrinijevih jaja" 2bold - Opusten i otpusten, bilo bi fino da im servira "cileansku osvetu" sa ovakvim timom malo cesce
February 21, 20169 yr I samo da iskoristim priliku da se poserem po FA i njihovom jebenom kupu i uzurpiranju vikenda za ovo izuzetno zanimljivo takmicenje. Nadam se da ce se u skorijoj buducnosti dozvati pameti i premestiti kup na sredinu nedelje gde mu je i mesto. Ceo jebeni vikend samo neki Readinzi i ostali Watfordi na TV, i onda covek u jedinoj potencijalnoj dobroj utakmici izvede U21 tim potpomognut Demikelisom i Zabaletom
February 21, 20169 yr Zar ne moze englesko prezime ni medju rezervama za kup da se pronadje? E, ostrvo, ostrvo, kako si se poargentinilo.
February 21, 20169 yr Kakav glup poraz od Crystal Palace-a... Doduše, najbezbolnije vreme i takmičenje za poraz