ArleKino Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Leicester 53, Spursi 51, Arsenal 51, City 47. Leicester je odigrao svih 6 utakmica sa ostatkom Top 4. City je uspio izgubiti 4 od 5 utakmica sa ostatkom Top 4. Jos im dolazi Arsenal. Arsenal ima 3-1-0, a valja jos ici kod Spursa i Cityja. Spursi su odlicni ove sezone. Titula nije nemoguca.
number_9 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Lester ili Totenhem, sve ostale opcije su bez veze.
Kanzas siti zez Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 deluje mi da Lester ima najlaksi raspored do kraja. Arsenal verovatno najtezi- svako gostovanje do kraja sezone im je zejebano. deluje da je ova cetvorka zakucana za top4
Mercuzzio Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Lester naredne 2 WBA i Norwich kod kuće. Tottenham Liga evrope x 2i FA cup pa Swansea kući, WH u gostima i Arsenal kući. Arsenal Fa Cup, pa Barcelona, pa Man Utd kući, pa Swansea u gostima. biće zabavno. Lester ima šansu da se zabode duboko na prvo mesto pred finiš sezone Edited February 14, 2016 by Mercuzzio
ArleKino Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Lester naredne 2 WBA i Norwich kod kuće. Tottenham Liga evrope x 2i FA cup pa Swansea kući, WH u gostima i Arsenal kući. Arsenal Fa Cup, pa Barcelona, pa Man Utd kući, pa Swansea u gostima. biće zabavno Unitedu idemo, Swansea cekamo. Red bi bio da se Paja posere i vama u zivot, prvu nije igrao.
Malvo Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Pelegrinija boli kurac, zna da je miran do kraja sezone Iskusno je potegao Gvardiolu kad vec, sad bi bio usran ziv da nije. Mada je i prema njemu posteno, verujem da ga ovi preplaceni lelemudi ne jebu ni dva posto otkad su saznali da im je Pep novi gazda.
Mercuzzio Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 (edited) Unitedu idemo, Swansea cekamo. Red bi bio da se Paja posere i vama u zivot, prvu nije igrao. pardoniram. Mi ćemo da zabagujemo negde žestoko do kraja sigurno. Posle ovog danas verujem da vi uzimate titulu. Suviše smo mi veliki luzeri Što napisa neko na tw: "I'm not gonna get carried away, I'm not gonna get carried away, I'm not gonna get carried away..." Edited February 14, 2016 by Mercuzzio
ArleKino Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Mi ćemo da zabagujemo negde žestoko do kraja sigurno. Posle ovog danas verujem da vi uzimate titulu. Suviše smo mi veliki luzeri Dobili ste City dvaput. Prosle sezone su vas dvaput otresli. Ogromna razlika, i to ne samo zato sto je City losiji nego prosle sezone. Nekih ranijih godina bi Spursi fasovali na Etihadu kao, npr., 2011-12. kad je Defoe promasio mrtvaca na 2:2 pa Balotelli zabio na drugoj strani.
Mercuzzio Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 sve ide u prilog teoriji da je ovo novi Tottenham ali godine i godine luzerstva čine svoje.
Hobbit slayer Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Mada sam operisan od kladže (bar što se "uspeha" u istoj tiče), a Yidsi su mi dragi koliko i španski državni projekti, nisam mogao da odolim...  Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
Mercuzzio Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Mada sam operisan od kladže (bar što se "uspeha" u istoj tiče), a Yidsi su mi dragi koliko i španski državni projekti, nisam mogao da odolim...  Sent from my ONE A2005 using Tapatalk kad si uplatio ovo? vidim da je sad kvota oko 3.5
Muwan Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Lester naredne 2 WBA i Norwich kod kuće. Tottenham Liga evrope x 2i FA cup pa Swansea kući, WH u gostima i Arsenal kući. Arsenal Fa Cup, pa Barcelona, pa Man Utd kući, pa Swansea u gostima. biće zabavno. Lester ima šansu da se zabode duboko na prvo mesto pred finiš sezone Ne znam zašto se United uzima kao nekakva velika prepreka za Arsenal, njih ne dobije samo onaj kome nije do bodova. Labuđe jezero je i dalje raspad, to isto mogu da reše. Rekao bih da Totnam ima najšugaviji raspored, prvenstveno zbog ove LE gde vam je realno najbolje da izvedete neku omladinu da se kali. Inače momci deluju sjajno na terenu, pravi su tim, imaju samopouzdanja, ništa slično luzeraju iz prethodnih godina.
Hobbit slayer Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 kad si uplatio ovo? vidim da je sad kvota oko 3.5 Pre nedelju dana... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ne znam zašto se United uzima kao nekakva velika prepreka za Arsenal, njih ne dobije samo onaj kome nije do bodova.LVG ima dobar skor protiv najjacih timova, a i nevezano za to kad je poslednji put Arsenal pobedio na OT?Neki gol Henryja pred kraj tekme?
Svarog Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rm7EIeG2dgs :ziga:
Recommended Posts