radnik Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Kad sam pricao da je Klop prevara mnogi su se smijali. smiju se i dalje ...
Cane Vukic Prebranac Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Kad sam pricao da je Klop prevara mnogi su se smijali. "Smejali su mi se za Beograd na vodi, smejali su se za Železaru, smejali su mi se za sve!"
Aleksandar88 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Na This is Anfield Lukas od navijača izglasan za motm , pa tačno zaslužujemo sve što se dešava ove sezone.
Weenie Pooh Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Pa dobro, fino se držao na CB čak i protiv duplo skupljeg višeg Najskupljeg, samo što je skrivio dva od dva primljena gola. Moglo je i gore, mogao je tri-četiri da skrivi.
porucnik vasic Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Pa dobro, fino se držao na CB čak i protiv duplo skupljeg višeg Najskupljeg, samo što je skrivio dva od dva primljena gola. Moglo je i gore, mogao je tri-četiri da skrivi. Што нису играли они што су барем номинално на тој позицији у орвом тиму?
Weenie Pooh Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Škrtel, Lovren, i Caulker su povređeni. Sakho i Toure su se odmarali od nedavne blamaže protiv Sunderlanda.
John Coltrane Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Klop je budala ako je pristao da dodje u klub gde u januaru ne moze da dovede nijednog igraca. Nemojte mi pricati da Live nije mogao bolje od Kolkera na loan. Totalno uspavano ste proveli januar.
grunt Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Lol, ducca ladno nije znao ko su will i michael keane :D Ajde, za ovog Vila prvi put cujem, ali ne znati ko je Majkl Kejn?
MiddleClass Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Klop je budala ako je pristao da dodje u klub gde u januaru ne moze da dovede nijednog igraca. Nemojte mi pricati da Live nije mogao bolje od Kolkera na loan. Totalno uspavano ste proveli januar. Aha, sad cemo od - tesko je dovesti dobrog igraca u januaru, doci do - nije mu dala zla uprava. :zev:
Weenie Pooh Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Ajde, za ovog Vila prvi put cujem, ali ne znati ko je Majkl Kejn? Svi njega znaju, naravno. Ali i Willa bi realno trebalo da znaš.
copkillah Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Klop je budala ako je pristao da dodje u klub gde u januaru ne moze da dovede nijednog igraca. Nemojte mi pricati da Live nije mogao bolje od Kolkera na loan. Totalno uspavano ste proveli januar. Već smo pričali o tome. Očigledno da nije pod pritiskom rezultata ove sezone već da želi da izvuče maksimum iz ovih igrača, da bi video na koga da računa, a koga ne. Plus, sada bi morao da preplati koga god da dovodi, a ovako mu ostaje više para za leto. Uostalom, to isto možeš da primeniš i na Arsenal (Elneni), Čelsi (Pato), Junajted (vratio se Januzaj), Siti (niko), Totenhem (niko). Teško da ovi navedeni igrači prave bilo kakvu razliku.
Kanzas siti zez Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) Sky Sports News HQ ✔ @SkySportsNewsHQ BREAKING NEWS: Sunderland's Adam Johnson pleads guilty to one count of sexual activity with a child and one count of grooming #SSNHQ off: kako da okacim status sa tvitera a da izgleda kako treba da izgleda. sta da radim kad ga embedujem? Edited February 10, 2016 by Kanzas siti zez
Weenie Pooh Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Ništa ne radiš, samo treba da izabereš pravi link (klikni tamo gde piše datum/vreme posta):
Recommended Posts