February 9, 20169 yr Kad sam pricao da je Klop prevara mnogi su se smijali. "Smejali su mi se za Beograd na vodi, smejali su se za Železaru, smejali su mi se za sve!"
February 9, 20169 yr Na This is Anfield Lukas od navijača izglasan za motm , pa tačno zaslužujemo sve što se dešava ove sezone.
February 9, 20169 yr Pa dobro, fino se držao na CB čak i protiv duplo skupljeg višeg Najskupljeg, samo što je skrivio dva od dva primljena gola. Moglo je i gore, mogao je tri-četiri da skrivi.
February 10, 20169 yr Pa dobro, fino se držao na CB čak i protiv duplo skupljeg višeg Najskupljeg, samo što je skrivio dva od dva primljena gola. Moglo je i gore, mogao je tri-četiri da skrivi. Што нису играли они што су барем номинално на тој позицији у орвом тиму?
February 10, 20169 yr Škrtel, Lovren, i Caulker su povređeni. Sakho i Toure su se odmarali od nedavne blamaže protiv Sunderlanda.
February 10, 20169 yr Klop je budala ako je pristao da dodje u klub gde u januaru ne moze da dovede nijednog igraca. Nemojte mi pricati da Live nije mogao bolje od Kolkera na loan. Totalno uspavano ste proveli januar.
February 10, 20169 yr Lol, ducca ladno nije znao ko su will i michael keane :D Ajde, za ovog Vila prvi put cujem, ali ne znati ko je Majkl Kejn?
February 10, 20169 yr Klop je budala ako je pristao da dodje u klub gde u januaru ne moze da dovede nijednog igraca. Nemojte mi pricati da Live nije mogao bolje od Kolkera na loan. Totalno uspavano ste proveli januar. Aha, sad cemo od - tesko je dovesti dobrog igraca u januaru, doci do - nije mu dala zla uprava. :zev:
February 10, 20169 yr Ajde, za ovog Vila prvi put cujem, ali ne znati ko je Majkl Kejn? Svi njega znaju, naravno. Ali i Willa bi realno trebalo da znaš.
February 10, 20169 yr Klop je budala ako je pristao da dodje u klub gde u januaru ne moze da dovede nijednog igraca. Nemojte mi pricati da Live nije mogao bolje od Kolkera na loan. Totalno uspavano ste proveli januar. Već smo pričali o tome. Očigledno da nije pod pritiskom rezultata ove sezone već da želi da izvuče maksimum iz ovih igrača, da bi video na koga da računa, a koga ne. Plus, sada bi morao da preplati koga god da dovodi, a ovako mu ostaje više para za leto. Uostalom, to isto možeš da primeniš i na Arsenal (Elneni), Čelsi (Pato), Junajted (vratio se Januzaj), Siti (niko), Totenhem (niko). Teško da ovi navedeni igrači prave bilo kakvu razliku.
February 10, 20169 yr Sky Sports News HQ ✔ @SkySportsNewsHQ BREAKING NEWS: Sunderland's Adam Johnson pleads guilty to one count of sexual activity with a child and one count of grooming #SSNHQ off: kako da okacim status sa tvitera a da izgleda kako treba da izgleda. sta da radim kad ga embedujem? Edited February 10, 20169 yr by Kanzas siti zez
February 10, 20169 yr Ništa ne radiš, samo treba da izabereš pravi link (klikni tamo gde piše datum/vreme posta):