Weenie Pooh Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 (edited) Tu su negde, njima dajem minimalnu prednost zbog nemanja Big Sama na klupi. Sreća pa nemaju najgoreg startnog golmana u ligi, kao neki Edited February 6, 2016 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Jel' povezao Gojko zašto se pevala Koltrejnova omiljena himna već oko 75. minuta?
Kanzas siti zez Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Defoe nosi Sakhoa na ledjima i ne oseca ga
porucnik vasic Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Ову преплаћену багру треба говњивом мотком растерати.
porucnik vasic Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Није фудбал млечење мотке тупани пасуљарски. Статистике, графикони и остале занимације за тупане.
Weenie Pooh Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Potcenio sam sposobnost ovih luzera da prime gol od koga hoće kad god hoće. Šta gol, dva do pet komotno. Nije naročito bitan rezultat, ali krivo mi je što će stoka righteously da uzvikne "Jel' vidite razliku kad smo mi na tribinama i kad nismo? Bez našeg gromoglasnog ćutanja ne možete ni Sunderland da dobijete!"
copkillah Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Bar je izlazak navijača dokazao poentu Sent from my MI 4LTE using Tapatalk 4
porucnik vasic Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Potcenio sam sposobnost ovih luzera da prime gol od koga hoće kad god hoće. Šta gol, dva do pet komotno. Nije naročito bitan rezultat, ali krivo mi je što će stoka righteously da uzvikne "Jel' vidite razliku kad smo mi na tribinama i kad nismo? Bez našeg gromoglasnog ćutanja ne možete ni Sunderland da dobijete!" 'Стока' је овде 100% у праву. Пасуљари су багра тешка.
Aleksandar88 Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Rutinski, kako i treba protiv najgoreg tima u ligi Ipak prosu Sunderland bodove.
JohnnyD Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Liverpul je upravo tamo na tabeli gde pripada sa timom koji trenutno ima.
Timmi Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Defoe nosi Sakhoa na ledjima i ne oseca ga koliko se nacitah hvaljenja tog nesrecnika i kukanja na mucenog lovra. lik ima fizikalije i nema pojma kako se igra pozicija stopera. ne kaze klop dzabe samo ubacis loptu u nas sesnaesterac i vec nesto ce da se desi.
Recommended Posts