February 3, 20169 yr Ne kontam to branjenje Klopa sa - nije ovo njegov izbor igraca. Evo mu prodje cijeli januarski prelazni rok da to promjeni. On je ocigledno manje nezadovoljan od forumasa onim sto ima. Pa eto, uzeo je Game-Changer Gruju, ali ovaj ga zajebao i izabrao štrafte na još šest meseci :(
February 3, 20169 yr Fino vas je gledati kako se njakate sa Klopom i Vengerom (Ozilom). Da i stari dobri Lujo malo odmori koliko ja čitam, njega uglavnom hajkaju sektaši
February 3, 20169 yr Pa eto, uzeo je Game-Changer Gruju, ali ovaj ga zajebao i izabrao štrafte na još šest meseci :( Nista, jos jedno 5-6 poraza do kraja i ti ces progledati.
February 3, 20169 yr koliko ja čitam, njega uglavnom hajkaju sektaši Onda ne citas dobro (ili redovno). -_-
February 3, 20169 yr Mitrović je neverovatan. Sve dobro radi, trči, trudi se, mota se gde treba, postavi se gde treba, nadje sebi prazan prostor izmedju dva štopera... i onda promaši čitav gol sa dva metra. Barem pet puta je to uradio u ovoj sezoni.
February 3, 20169 yr Ovo što je Njuka večeras odigrala je ona prava raspadačko-ispadačka predstava, jedan kroz jedan. Nivo Aston Vile odnosno tima koji se već na polusezoni sprema za drugu ligu jer ima jednocifren broj bodova. Totalni raspad. McLaren ne može ovo da izvuče.
February 3, 20169 yr Njuka je najneozbiljinije vođen tim u engleskoj, ne moraju ni da se vraćaju što se mene tiče. Onom votfordu je trebalo 2 meseca da za njih postane primer stabilnog prvoligaša na kojeg bi mogli da se ugledaju.
February 4, 20169 yr Alex Teixeira set for £35m move to Jiangsu Suning as Chinese side beat Liverpool to Shakhtar Donetsk star's signature Kinezi su poludeli skroz! Edited February 4, 20169 yr by number_9