Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Februar je a ppp i dalje priča o arsenalovoj borbi za titulu :lol:

• Replies 16.6k
  • Views 730.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rodzers je bolje vodio ove igrace. Necu protiv Kloppa jer nije njegov izbor igraca, ali sam vise ocekivao. Ostaje mu sledeca sezona da vidimo od cega je sacinjen, ove jos 6 bodova do mirne luke i da se proba taj Liga kup uzeti.

Pa kako je krenulo pre cemo™ stici Arsenal nego poludeli Totte.

Precjenjuju se na ovom forumu Totenhem i Poćetino. Da Junated, Liverpul i Celzi nisu ovoliki raspadi Totenhem bi zavrsio standardno od 5-8 mjesta. Ovako ce u LS.

Ako odu i oni i Lester, bojim se da Engleska gubi 4 tima u LS.

Februar je a ppp i dalje priča o arsenalovoj borbi za titulu :lol:

Pa dobro, trajalo je par nedelja duže nego inače. 

Totenhem, lester i siti su jedine ozbiljne ekipe ove sezone, o ostalima diskutujemo da prekratimo vreme :fantom:

Siti uzima titulu

A mozda je Gigs na klupi u stvari los uticaj na LVG :fantom:

Totenhem, lester i siti su jedine ozbiljne ekipe ove sezone, o ostalima diskutujemo da prekratimo vreme :fantom:

Tacno. I to ti je jasan signal da je Premijer liga posla u krasni. Srecom imaju para pa se nadam da ce sve to doci na svoje i da cemo se ove sezone sjecati kao ruznog sna.

Ne znam kako iko sa PPP vise moze da ne navija da Lester uzme titulu. Kapiram Arsenalovce koji su tako "blizu" posle toliko godina, ali Lesterova titula bi bila melem za svetski fudbal.

Giggs nije bio na klupi vcrs, tu je dakle bila caka. A tolko drvlje i kamenje na mucenog Luja :(

Ne znam kako iko sa PPP vise moze da ne navija da Lester uzme titulu. Kapiram Arsenalovce koji su tako "blizu" posle toliko godina, ali Lesterova titula bi bila melem za svetski fudbal.

+1

+ 2. 

i Tottenham i Leicester u naredna dva kola sa pobedama treba da pokažu da li mogu da napadnu titulu.

Лестер :Hail:

Варди :Hail:

Ранијери :Hail:

Kako god se zavrsilo ovo Ranieri zasluzuje jedan :Hail:

Apsolutno. Ali za dobrobit Eng fudbala puno je i Lester i Totenam u LS.