Weenie Pooh Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Pa pregovori oko ugovora, dešava se da igrač magično nestane iz postave. Posle ako se dogovore, evo njega opet a ako ne...
porucnik vasic Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 S obzirom da i 1 Torres navodno ima ponudu da postane najplaćeniji fudbaler na svetu, verovatno će i on tamo negde :( Kad ga glupi Atletiko više neće, ne poštuju legende. Možda ga upare sa Terijem opet, kombo iz snova. За Тореса не знам.Он човек са друге стране није инвалид.
smorenko Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Izgleda da smo zavaljali Doumbiju u Newcastle. Nemam pojma kako i za koliko. pozajmica do kraja sezone, nakon toga zavisi da li ostanemo u ligi i kako ce se on pokazati.
copkillah Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 (edited) nekada smo sa radošću čekali deadline day, a sada, mrtvo... :( edit: osim trača da Klopara ide po Ikardija Edited February 1, 2016 by copkillah
MiddleClass Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ne bi me cudilo. Mancini jes budala. A Ikardi je igracina!
radnik Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ja sam se nadao za ovog Teixeiru, ali ukrajinci nisu voljni za dogovor.
copkillah Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 A da li je 19 miliona funti za Ikardija ok cena? Tešeira je precenjen, mislim po pitanju cene. Oni traže 53 miliona funti, što je suludo. I pola te sume bi bilo previše.
MiddleClass Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 30 miliona evra se pominjalo ljetos za Ikardija. Realna cijena, nadao sam se da ce Inter vise zabosti od tih 19 miliona funti.
radnik Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ma de traze toliko??? lupio onaj njihov direktor i svi se primili. Jednostavno nece sad da ga prodaju i to je to. Kao sto Bilic kaze da Paye nije na prodaju, neko im ponudi 20M, a oni kazu on je 70m, jer nece da ga prodaju. Suludo, naravno. Mislim da ga je Liverpool fino procenio 25m funti + 2-3 nekih dodataka. Videces na leto ce ga prodati za neku slicnu sumu.
copkillah Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 e alo, pusti da se ložimo malo, da li je deadline day ili nije?
Muwan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Prslin se ne hvali da im je iz Fenera stigao Emenike na pozajmicu. Ovde je bio jedan od najskupljih trupaca u istoriji lige, good luck with him.
Прслин Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Нисам ни знао да је завршено, право да ти кажем. Хвалио се на Инстаграму пре пар дана, али је онда нешто зашкрипало. Па, добро. Од Никице је бољи сигурно.
Mercuzzio Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Fazio u Sevilji, Miloš Veljković u Werder...
Strahan Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 #StokeCity have agreed 24m euro fee (£18.2m) with #FCPorto for Gianelli Imbula. Porto will also receive 15 per cent of future transfer fee.
Recommended Posts