189- Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 niko ne zna tacno sta je emenalov posao u chelsea ali veruje se da je on najodgovorniji za transfere. hiddink tesko da se pita, abramovic cisto sumnjam da bi odlucivao sam kod ovakvih stvari. siguran sam da klub ne bi propao da placa terryjevu platu jos dve godine. bas me zanima kakva zamena se planira na njegovo mesto, sad kad necemo igrati evropu. veca imena nece biti toliko zainteresovana. jedino da dovedemo neko veliko menadzersko ime mada sumnjam. i terry nije vazan samo na terenu nego i van njega. imacemo sada jos jednog klinca ovog poljaka kome bi dobro dosao da ga terry nauci nekim stvarima. umesto toga imacemo ovog govnara ivanovica kao kapitena. vec mi se slosilo kad ga vidim sa trakom na ruci. i danas se pokazao kao magarac u onih deset minuta sto sam gledao. kazem ja, neki shawcross ili lescott...
Weenie Pooh Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 bas me zanima kakva zamena se planira na njegovo mesto, sad kad necemo igrati evropu. veca imena nece biti toliko zainteresovana. To da veća imena dolaze u klub da bi igrali Evropu je zabluda koja ne umire. Ako im ponudiš dovoljno visoku platu, došli bi i da igraju samo Liga kup ako treba.
ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 FA Cup: Reading v WBA or P'borough Watford v Leeds Blackburn v Liverpool or W Ham Spurs v Palace Arsenal v Hull B'mouth v Everton Shrewsbury - Man Utd Chelsea - Man City
John Coltrane Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 FA Cup: Reading v WBA or P'borough Watford v Leeds Blackburn v Liverpool or W Ham Spurs v Palace Arsenal v Hull B'mouth v Everton Shrewsbury - Man Utd Chelsea - Man City Nadamo se Lujinom otkazu pre ovog meca.
ducca Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Luj je dete sreće, pogledaj žreb kakav ga prati. Sledeće kolo izvlači Readinga, mmw...
Dr Arslanagić Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 http://www.theguardian.com/football/2016/jan/31/chelsea-john-terry-not-renew-contract Мрк. U Ameriku ide?
Прслин Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 За сада. Још годину-две и можемо лагано да размишљамо о отварању топика за кинеску лигу. Превелика је земља да би њено тржиште попуњавали само стране лиге. Још пар стадиона, озбиљнија финансијска контрола са банкарским гаранцијама трансфера и плата и пар умних глава у федерацији и биће озбиљног тумбања на светском нивоу.
copkillah Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 (edited) Već su oni imali igrača koji je bi u top 5 najplaćenijih u svetu, Darija Konku. Gvangdžou Evergrande je ozbiljno bogat, slažem se sa ovim što si napisao. Mislim, iako svi znamo da je Antara šarlatan, ipak ima neku reputaciju, a jebeni kineski drugoligaš ga je doveo. Kao i najboljeg stranca u istoriji Vulverhemptona i najboljeg igrača poljskog prvenstva. Edited January 31, 2016 by copkillah
porucnik vasic Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 U Ameriku ide? Да. Прича се да су мој тим из Минеаполиса заинтересован.
Weenie Pooh Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 S obzirom da i 1 Torres navodno ima ponudu da postane najplaćeniji fudbaler na svetu, verovatno će i on tamo negde :( Kad ga glupi Atletiko više neće, ne poštuju legende. Možda ga upare sa Terijem opet, kombo iz snova.
MiddleClass Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Sve se tjesim da je povreda u pitanju za Toresa. Odavno nije u 18 Atletika.
Recommended Posts