Weenie Pooh Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Gojko je navijač ArsenalaGojko je navijač Zvezde, ali verovatno su ga potresle vesti o Vidari Videćemo da li ima pojma da li ovde idu produžeci, penali, riplej, šta već. Reklo bi se da ne.
copkillah Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Gojko je navijač Zvezde, ali verovatno su ga potresle vesti o Vidari Videćemo da li ima pojma da li ovde idu produžeci, penali, riplej, šta već. Reklo bi se da ne. Navija i za Romu
Weenie Pooh Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Sad će Ojo da objasni. Joao je malo razočarao.
Weenie Pooh Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Pismenima lepo piše na ekranu, a on gleda u pasulj.
copkillah Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Pismenima lepo piše na ekranu, a on gleda u pasulj. pa dobro, obojica su crnci, šta sad...
Weenie Pooh Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Enrique za slobodnjak Gojko otkrio Exeter, ali ceni da to nije bilo u kupu
porucnik vasic Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Ne bih se brinuo da sam na tvom mestu-Ed Vudvard uopste ne razmislja o smeni LVG, dok je iznad njega Carlton sa suprugom, u drugom delu loze su "otpadnici" SAF i Dejvid Gil.Што да ја бринем? Мислим да Мата брине. Значи Праслинове газимо о Источном Лондону? Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Gojko je navijač Arsenala Gojko je 80tih navijao za Live, a 90tih je bio u Londri na "usavrsavanju" engleskog i tada je postao fan Arsenala. Ja sam za sve ove godine bio ubedjen da je naš Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 pa napisao sam ja na ovom forumu jos pre dve-tri godine da navija za arsenal.
Weenie Pooh Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Šta vam je ljudi, bar se kod Gojka jasno čuje koliko ga boli dupe za ostrvski kao i za praktično bilo koji drugi fudbal. Ni za koga taj ne navija, osim eventualno za Zvezdu po inerciji iz mladosti. Kad su ga pitali pre sad već dosta godina na nekom forumu (SK? B92?) koji mu je omiljeni od engleskih klubova, odgovorio je da voli da gleda Arsenal - bila je to jedna od onih Fabregas sezona kad su svi uzdisali zbog umiranja u lepoti Vengerove dečice koja evo samo što nisu ceo svet osvojila. Ali i u Arsenalove i u sve ostale utakmice Gojko je uvek ulagao apsolutni minimum emocija. Samo ponekad ga nije mrzelo da simulira emocije koje običnim ljudskim bićima vladaju, i to obično kad igra neki naš čovek, čitaj Nemanja Vidić.
porucnik vasic Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Е, како беже Праслиновци од Славена да х не ижљуби при измени.
Recommended Posts