copkillah Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 I posle Martines budala kada hoće da razgovara sa Rajlijem
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Opustio si se Copi, cekamo te skoro 10minuta. Da ne gledas basket na SK 1?
copkillah Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Opustio si se Copi, cekamo te skoro 10minuta. Da ne gledas basket na SK 1? ne razumem pitanje? Šta je problem? Pljujem suđenje u Engleskoj neprekidno, čime sam te sada povredio?
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Procitaj prvo recenicu iznad pitanja pa ce ti biti jasnije.
copkillah Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 A to. Igrao malo PES, ne mogu svaki čas da prebacujem tabove, ali drago mi je da ti falim Inače, Paloski stigao u Svonsi. Ne znam da li će da bude taj koji će da ih izvadi, ali mislim da na kraju neće ni da se bore za opstanak. Štaviše, očekivao sam da se bore za LE, pa će valjda sada malo da opravdaju te moje nade, u nastavku.
Malvo Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Junajtedu nesto ne ide pracenje trenda sitnih i slabasnih bekova, ne zna se ko je gori od ovih Bortvika, Varela i Lingarda.
ducca Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Utd bi imao solidnih problema da se domogne plejofa kad bi igrao u Championshipu. Jad i cemer.
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Bravo Blindara. Fino je povukao loptu sa centra i posle nastavio bez lopte, niko ga nije ispratio i cao. Ajmo sad Lujo da se sacuva ova prednost kod mocnog Darbija
John Coltrane Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Sandro (ex Totte izmedju ostalih) sada u QPR pozajmljen WBA. Mata zabio napokon posle hiljaditog laganog prolaza Marsiala pored Kristija. edit: Marsial bio u ofsajdu, ove sudije u Kupovima bas lade jaja. 3, 2, 1 i Copi se javlja. Edited January 29, 2016 by John Coltrane
ducca Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Van Gaal: "What did I write down when Daley Blind scored? Who gave the assist."
porucnik vasic Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Sandro (ex Totte izmedju ostalih) sada u QPR pozajmljen WBA. Mata zabio napokon posle hiljaditog laganog prolaza Marsiala pored Kristija. edit: Marsial bio u ofsajdu, ove sudije u Kupovima bas lade jaja. 3, 2, 1 i Copi se javlja. Само да држи Специјалног што даље од клупе.
Recommended Posts