January 26, 20169 yr Toby je jedan od transfera sezone. Mozda i najbolji posao, kostao smesno. Southempton je tu debelo ispusio, pola sezone im je trebalo da se posloze nazad (mada je i povratak Forstera pomogao). Inace Vertongen out 6-8 nedelja. Prvi ozbiljan udarac.
January 26, 20169 yr http://www.burnleyfootballclub.com/news/article/clarets-secure-robinson-signature-2921639.aspx#q5i6jE3vHk0SrmTi.99 Burnley Football Club have today completed the signing of experienced goalkeeper Paul Robinson on a deal until the end of the season.The former England international has been a free agent since leaving Blackburn Rovers at the end of the 2014/15 campaign. Ja sam mislio da je on okacio rukavice o klin.
January 26, 20169 yr Adebajor u Palasu, priča se da je tražio 100k funti, oni nudili 50k, a našli su se na 77k.
January 26, 20169 yr Nisu normalni da potpisuju to kljuse a 77k je ozbiljna nevera. Nisam baš siguran da su u tolikoj frci sa napadačima, osim što im je Wickham očigledan promašaj.
January 26, 20169 yr Meni se čini da je palas u poslednje 2-3 sezone dosta dobar tim kojem nikako ne polazi za rukom da ubode špica (šamak, gejl, vikam, frejzer kembel...) I sad dovedu adebayora Edited January 26, 20169 yr by Ruxin
January 26, 20169 yr Nisu normalni da potpisuju to kljuse a 77k je ozbiljna nevera. Nisam baš siguran da su u tolikoj frci sa napadačima, osim što im je Wickham očigledan promašaj.Пази то је тим који има једног Чамака. Sent from my iPhone using Tapatalk
January 26, 20169 yr Kako je Čamak bio nervozan pri poslednjem upadu kad mu je pljusak sjebavao top frizuru lige, mora taj u neke suvlje krajeve.
January 26, 20169 yr Lallana uspeo da pretrči beka prvi put u karijeri Naravno, u pitanju mu je prošlogodišnji saigrač...
January 26, 20169 yr Iz aviona se videlo. Čak i mentol Mignolet seo i diže ruku umesto da je krenuo da brani. Kataklizmično loše poluvreme, ne može mnogo bednije u totalu. Meni potpuno nejasna Klopova formacija, liči na 4-1-4-1 samo što su ta četiri veznjaka konstantno zbijeni, po trojica na strani gde je lopta. Nemam pojma šta izvodi.
January 26, 20169 yr Cist ofsajd. Mada nije nezasluzeno. Imali su 1 dobru priliku, Liverpul osim nesto iz daljine nista. Ne igraju lose, ali nisu opasni. Cekamo drugo poluvreme.