Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Toby je jedan od transfera sezone. Mozda i najbolji posao, kostao smesno. Southempton je tu debelo ispusio, pola sezone im je trebalo da se posloze nazad (mada je i povratak Forstera pomogao). Inace Vertongen out 6-8 nedelja. Prvi ozbiljan udarac. 

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

http://www.burnleyfootballclub.com/news/article/clarets-secure-robinson-signature-2921639.aspx#q5i6jE3vHk0SrmTi.99

Burnley Football Club have today completed the signing of experienced goalkeeper Paul Robinson on a deal until the end of the season.
The former England international has been a free agent since leaving Blackburn Rovers at the end of the 2014/15 campaign.

Ja sam mislio da je on okacio rukavice o klin.

Posted

Џенко аут до краја сезоне. :o

Сем Бајрам стигао у прави час.

Posted

Adebajor u Palasu, priča se da je tražio 100k funti, oni nudili 50k, a našli su se na 77k.

Posted

Nisu normalni da potpisuju to kljuse a 77k je ozbiljna nevera. Nisam baš siguran da su u tolikoj frci sa napadačima, osim što im je Wickham očigledan promašaj.

Posted (edited)

Meni se čini da je palas u poslednje 2-3 sezone dosta dobar tim kojem nikako ne polazi za rukom da ubode špica (šamak, gejl, vikam, frejzer kembel...)

I sad dovedu adebayora :lol::isuse:

Edited by Ruxin
Posted

Nisu normalni da potpisuju to kljuse a 77k je ozbiljna nevera. Nisam baš siguran da su u tolikoj frci sa napadačima, osim što im je Wickham očigledan promašaj.

Пази то је тим који има једног Чамака™.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Kako je Čamak bio nervozan pri poslednjem upadu kad mu je pljusak sjebavao top frizuru lige, mora taj u neke suvlje krajeve.

Posted

Lallana uspeo da pretrči beka prvi put u karijeri :Hail: Naravno, u pitanju mu je prošlogodišnji saigrač...

Posted

Iz aviona se videlo. Čak i mentol Mignolet seo i diže ruku umesto da je krenuo da brani.

Kataklizmično loše poluvreme, ne može mnogo bednije u totalu. Meni potpuno nejasna Klopova formacija, liči na 4-1-4-1 samo što su ta četiri veznjaka konstantno zbijeni, po trojica na strani gde je lopta. Nemam pojma šta izvodi.

Posted

Cist ofsajd. Mada nije nezasluzeno. Imali su 1 dobru priliku, Liverpul osim nesto iz daljine nista. Ne igraju lose, ali nisu opasni. Cekamo drugo poluvreme.

Posted

Dosta bolji Stouk u prvom. Da vidimo Klopa kako ce reagovati.

Posted

Ma jebes ofsajd, igrom nismo zasluzili ama bas nista.